Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karamelizované kysané zelí podle Oldy

K podzimu neodmyslitelně patří kysané zelí. Ale co takhle zkusit udělat zelí trochu netradičně? S karamelizovaným cukrem vykouzlí sladkou chuť a pěknou barvu. Teď už jen kachnu s knedlíkem a hostina může začít.

Hodnocení receptu je 5,0 (50×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

29. 10. 2011 12:35

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 677 kJ / 879 kcal
Bílkoviny12,51 g
Tuky46,24 g
Vláknina23,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy93,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept pochází ze stránek Labužník, kde ho uveřejnil uživatel Olda. Za čas, po který recept vařím, jsem ho částečně upravila podle našich chutí a výsledek předkládám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 10. 2011 16:33

:-p:yes::yes:

Jaaja Jaaja

29. 10. 2011 15:51

Pekla jsem na oběd plátky krkovice s bramborami, cibulí a česnekem v pečícím sáčku. Najednou přiskočil recept na toto zelíčko a už jsem byla v kuchyni!! Zelí výborné, celá rodinka chválí:-p a už jsou požadavky na vepřo knedlo a pouze toto zelo:-)) díky moc za recept a za to, že se objevil v tom nejlepším okamžiku. Přidávám foto, sice není nic moc, ale oběd byl super. Klidně foto smažte, pokud budete chtít, není moc pěkné, ale líp to neumím. Samozřejmě bod, dala bych jich víc, kdyby to šlo :yes::-):-K

Ivcatkoo Ivcatkoo

29. 10. 2011 15:23

Jedla jsem podobné, možná dokonce i se stejným postupem, a pamatuji si, že to bylo hrozně sladké. Chuť zelí se úplně vytratila. Děti a milovníci sladkého ale určitě budou nadšeni.

Ivana79 Ivana79

29. 10. 2011 14:53

Krásne fotky:-Kako vždy;-)Ja takto kapustu robievam,len bez vývaru a chutí nám:-p

Eliza Eliza

29. 10. 2011 13:53

Magdalenko, děkuji.:-K
Lenulko, rozdíl mezi čím, prosím?

Lenullka

29. 10. 2011 13:18

a jaký je mezitím rozdíl? - vím že nekdo delá karamel nekdo ne, ale jiný rozdíl nevydím - teda tady je ten vývar, to jsem jestě nevidela - člověk se pořád učí:-D

magdalenka magdalenka

29. 10. 2011 12:50

U nás doma sa zhruba takto robila kapusta, takže ja som bola na ňu zvyknutá, určite mi chutí najviac, manžel má radšej "klasické moravské zelí".
A posielam bod.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karamelizované zelí karamelizované červené zelí recept na kysané červené zelí červené zelí na karamelu kysané zelí recepty karamelizovaný cukr karamelové zelí zelí na karamelu kysané zelí recept zelí k haluškám kysané zelí na sladko kysane zeli s karamelem recept na kysané zelí červené karamelizované zelí karamelové červené zelí karamelizovqané zelí červené zelí karamelizované recepty z kysaného zelí kysané zelí na sladko recept zkaramelizovane zeli

Suroviny: zelí kysané, cibule, cukr krystal, olej, vývar masový, mouka hladká, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Karamelizované kysané zelí podle Oldy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R5jK