Filátka z tresky s karamelizovanými rajčaty a cuketou

maris Kuchařka: maris

4 porce Ryby 12 názorů

Suroviny

600 g filetů z tresky
4 velká rajčata
3 mladé cuketky
2 lžíce balzamikového octa
přírodní cukr
sůl
pepř
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cuketky nakrájíme na tenké nudličky, na pánvi rozehřejeme trochu oleje a cuketu krátce podusíme, osolíme, opepříme a dáme stranou.

  2. Do stejné pánve dáme rajčata pokrájená na kostičky, balsamikový ocet, cukr a krátce podusíme.

  3. Rybí filé osušíme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji dozlatova.

  4. Podáváme s pažitkovými brambory - malé neoloupané brambory uvaříme doměkka. Rozehřejeme máslo, osolíme ho, brambory oloupeme, namočíme do másla a obalíme v jemně nakrájené pažitce.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 105 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Filátka z tresky s karamelizovanými rajčaty a cuketou

Tématické fráze: treska obecná recepty treska s cuketou treska uprava recepty na tresku treska obecná recept úprava tresky filatko z tresky úprava tresky obecné zapečená treska s cuketou filety z tresky s rajčaty přírodní uprava tresky recept na upravu tresky jak udělat tresku zapečene filé s cuketou treska recept recept tresku obecna recepty z tresky filátko z tresky obecné jak udělat přírodní tresku filety s cuketou a rajčaty recept