Chlebík Vysočina
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 407 kJ / 2 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,75 g |
Tuky | 19,50 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 7,29 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 560,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
dobrý, voňavý, nadýchaný chleba
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2009 21:03
29. 6. 2009 17:25
To co neovlivníš, je množství lepku v mouce. . . . . a když dáš tuty přesně té a té mouky do pekárny. . . tak stejně musíš třeba přisypat trochu více apod. . . .. .
Chleba se sýrem. . . nikdy nevíš na tuty kolik má tuku, vejce váží taky každé jinak. . . . . . . . já prostě sypu dle receptu, pak hlídám konzistenci těsta . . .dosypu, nebo doleji a pak už jenom čekám na zapípání
29. 6. 2009 15:24
29. 6. 2009 14:13
Jani grahamovou mají v kauflandu !
Mimochodem tento recept jsem si vymyslela asi před rokem a půl a už jsem ho viděla na několika webkách, takže zřejmě chutná
29. 6. 2009 13:22
27. 6. 2009 17:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 10 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 12 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 6 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 6 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 6 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 7 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 7 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 9 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 9 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero - jak používat chřest v kuchyni. Oblíbené recepty na jeho zpracování a využití
Co přidat do chleba, aby pěkně voněl. Poradíme, jaké koření se nejlépe hodí
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Další recepty
Tématické fráze: grahamová buchta domácí salám vysočina recept domácí salám vysočina grahamová mouka buchta z vysočiny recepty z vysočiny nadýchaný chléb buchta z vysočiny recept domaci chleb visocina recepty na chleba z domácí pekárny nadýchaný chléb z domácí pekárny nadýchaný chleba recept pekárny vysočina mouka grahamová jak nahradit grahamovou mouku recept na chleba bez lepku chlebík z domácí pekárny recept na nadýchaný chleba vysočina recept chlebíčky s vysočinou recept
Suroviny: voda, ocet, mouka hladká, mouka chlebová, mouka grahamová, sůl, cukr, kmín celý, droždí sušené, salám vysočina
Chlebík Vysočina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLR
6 názorů