Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 1. 2012 17:37

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 996 kJ / 2 867 kcal
Bílkoviny146,43 g
Tuky187,84 g
Vláknina25,80 g
Cholesterol 419 mg
Sodík 10,46 g
Sůl25,80 g
Sacharidy60,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Brambory se mohou vložit do hrnce zároveň se zelím, já je ale raději vařím zvlášť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

23. 1. 2012 22:17

Pekný večer, toto musí byť skvostné!:yes:
Prezrela som fľaše - slivovica, vodka a broskyňový likér, víno veltlín a nejaké červené z Moravy...kapustu, údené aj klobásy a pliecko v mrazničke mám...každopádne ukladám, lebo suroviny v recepte sú veľmi lákavé. Po náročnom víkende sa budem snažiť zrealizovať.;-)

Patricie

23. 1. 2012 20:58

:-KKrásný recept na PH:yes::yes:

Ivana Ch

23. 1. 2012 20:26

No to je paráda, já bych si to taak dala:-p:-p:yes::yes::yes:, radši pudu spát, abych to zaspala.

Colombo65 Colombo65

23. 1. 2012 20:21

Krásná kombinace;-);-);-)

AniCiz

23. 1. 2012 19:57

:yes:recept i fotky jako namalované,ale taky nemám PH..on už by se sem ani nevešel..:-D

zizala zizala (moderátorka)

23. 1. 2012 19:40

:-p:-p:yes:

maris maris

23. 1. 2012 18:50

rebeka: Rebi, díky:-), určitě ten Calvados, protože do zelí se může dát i jablíčko - já jsem zapomněla:-8, tak ten Calvados je super. Když nedáš nic, tak se ale taky nic nestane;-):-)

rebeka rebeka

23. 1. 2012 18:44

Maruška čaruje:-):-):-K další parádička do sbírky líného vaření;-):yes::yes:
no jo:-//:-// třešňová pálenka..nemám..jenom slivovičný mok a možná calvados..co teď:-?:-//:-D:-D
no nevím..ale bod ti za tu smršť chutí, vůní a barev dám hnedka fčííl:-8:-D:-D;-):-):yes:

maris maris

23. 1. 2012 17:58

Jana Pá: Jani děkuji:-). Pomalý hrnec si kup - myslím, že nebudeš litovat;-):-)

Jana Pá

23. 1. 2012 17:43

Zase recept pro jedlíky:-p, já si ten hrnec musím pořídit:-!,no, nedá se nic dělat, ale dávám:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: alsaské speciality alsasky hrnec alsaské kotlety alsasské zelí alsazske zeli alsaské zelí v pomalém hrnci chocrout francouzske jidlo šukrut choucroutte suk rut alsazke kysané zelí alsaské speciality. šukrut v pomalém hrnci alsaské recepty recept na alsaskou pánev schukrut alsaská kotleta alsaské šukrut koleno alsaský šugrut

Suroviny: zelí kysané, maso vepřové, krkovice uzená, klobása pikantní, párky, slanina, cibule, víno bílé, pálenka třešňová, jalovec, bobkový list, tymián, sůl, pepř, sádlo husí

TopRecepty.cz

Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yJ17