Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Alsaský šugrut

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 4. 2008 17:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 545 kJ / 3 476 kcal
Bílkoviny49,30 g
Tuky255,39 g
Vláknina58,36 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 12,87 g
Sůl32,00 g
Sacharidy219,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja

10. 4. 2016 18:21

Alsaský recept choucroute;-)

Jitkas

10. 4. 2016 18:04

prosciuto: Jelikoz je to alsacky recept, neni to chucrut, ale Choucroute

prosciuto

10. 4. 2016 17:26

Nie je šugrut, ale chucrut (šukrut).

Aleš

23. 11. 2010 19:08

tak ty brambory jsou po uvaření trochu tvrdší i když jsem to vařil 1 hod.30 min.a vína tam bylo dost.

zizala

4. 3. 2010 12:10

No, 18. ledna, to není o tolik dřív...

spagetka

4. 3. 2010 11:57

Ona dotyčná začala už podstatně dříve, viz datum vložení http://www.femina.cz/ostatni/alsasky-sugrut/8653/9:-((:-((

šimec

9. 9. 2009 12:09

Cest negri, tak ted jsem si to uvaril, bo jsem sam doma, vypada to skvele.

Bibinka

6. 7. 2009 21:23

Papričko, ještě že jsi mi to připomněla, já na ten bodík samozřejmě zapomněla, :-OKdyž ho udělím před komentářem je to lepší, ale nemůžu si na to nějak zvyknout a většinou ho chci dát po komentáři a prd......napravuji a boduji;-)

Paprika

6. 7. 2009 20:24

Slovo šugrut jsem až doteď neznala, tak ani nevím jak ho ty Alsasanky vaří. Ale nevypadá to špatně.;-) Tolik komentářů a žádný bodík?

Bibinka

6. 7. 2009 18:45

Alsasky vaří mňamózní šugrut a my jsme si k večeři pomlaskávali:-pa docela se divím, že ho ještě nikdo nevyzkoušel;-) Krom fotek dávám bodíka:yes:

dominika

3. 10. 2008 18:23

:yes:

babiminka

1. 7. 2008 17:32

My tomuhle jídlu říkáme Alsaské zelí a obvykle ho dělám, když mi zbyde upečené vepřové maso s vejpečkama. Ostatní maso(uzené) či uzeninu přidám podle toho, co dům dal. Je to výborné a ještě lepší uleželé-tedy další dny po uvaření. A vydrží i týden, ovšem pokud se nesní:-D

Olina-preclik

21. 4. 2008 18:57

Právě jsem našla tenhle recept na serveru ekucharka.cz-recepty, ale tam neuvádějí autora, respektive já ho tam nenajdu. Dobrý.

vybusna

21. 4. 2008 15:15

no ked varim jedlo v ktorom su zemiaky + ocot, tak pridavam ten ocot az po uvareni zemiakov. ale v tom vindaloo, alebo v hovezi daube (pridala som ho na tieto stranky) tak pridavam ocot este k surovym a uvaria sa v pohode.

bajaja

21. 4. 2008 15:01

To vybusna. Nechápu ten konec - brambory+ocet, -nevaříš dohromady a v tom se uvaří bez problémů, prosím vysvětli mi to "polopatě". A to Alsasko, to byla jasná provokace, aby se něco hnulo. To je jasný. Čauky.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: co k večeři alsaský hrnec jak se vaří brambory alsaske zeli ekucharka.cz co uvarit k veceri alsaské brambory ekuchařka video recepty jak vařit zelí jak uvarit parky litinový hrnec recepty jak se vaří párky co vařit k večeři jak se vaří zelí jak uvařit zelňačku co vařit litinové hrnce jak se vari zelnacka co uvarit z brambor jak vařit párky

Suroviny: zelí kysané, cibule, brambory, slanina anglická, klobása, maso uzené, párky, víno bílé, koření hřebíček, koriandr, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, česnek

TopRecepty.cz

Alsaský šugrut

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WDX