Roštěnky plněné kapii a Hermadurem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,33 g |
Tuky | 34,42 g |
Vláknina | 15,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 49,79 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Upravený recept ze starého časopisu "Žena a kuchyně".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2012 21:05
30. 1. 2012 15:40
30. 1. 2012 13:10
29. 1. 2012 19:51
29. 1. 2012 19:48
29. 1. 2012 19:32
29. 1. 2012 19:08
29. 1. 2012 18:55
29. 1. 2012 18:37
29. 1. 2012 18:12
29. 1. 2012 17:52
29. 1. 2012 16:49
29. 1. 2012 16:47
29. 1. 2012 16:30
29. 1. 2012 16:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé hot dogy
Přidáno před 20 hodinami
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno před 20 hodinami
Zdravý jetelový sirup
Přidáno 26. 5. 2024 18:05
Piškotová roláda s pomocí varného mixéru
Přidáno 26. 5. 2024 15:20
Hrnkové knedlíky z kefíru a máslových krutonů
Přidáno 26. 5. 2024 13:52
Guláš na jedničku
Přidáno 26. 5. 2024 09:53
Právě bylo uvařeno:
Vepřové nudličky s omáčkou
hurcik.pavel uvařila před 8 hodinami
Domácí karamelová lízátka
Martin1234 uvařil před 8 hodinami
Salát s tuňákem a rajčaty
MirkaP uvařila před 9 hodinami
Italská pizza
veryy uvařila před 9 hodinami
Játrová omáčka
Thomas17 uvařila před 11 hodinami
Rychlokoblížky
kristeena uvařila před 12 hodinami
Krémová česnečka
Magda22 uvařila před 12 hodinami
Jemně perlivá bezinková limonáda
jpekny uvařila před 12 hodinami
Jednoduchý quiche
agatha_001 uvařila před 13 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
dexulka uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jaký je rozdíl mezi jedlou sodou, práškem do pečiva a droždím: Poradíme vám
Josef Maršálek upekl muffiny s třešněmi a šalvějí: Ta udělá velké divadlo, ale pozor si dejte na teplotu másla, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: kapii roštěnec s kapií pomazánka z hermaduru fijónská fijónská hořčice
Suroviny: roštěnec nízký, slanina, kapie červená, kapie žlutá, sýr hermadur, celer řapíkatý, rajče cherry, cibule, hořčice dijonská, protlak rajčatový, česnek, olej olivový, cukr, tymián, pepř, sůl
Roštěnky plněné kapii a Hermadurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMlW
16 názorů