Rybí kari s hořčicí

www.toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 4 názory

43

Suroviny

4 porce rabího filé
sůl
1 lžička kari koření
mletý zázvor
mletý kmín
3 lžíce plnotučné hořčice
2 feferonky
olej na smažení
citrónová šťáva
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Porce ryby osolíme, posypeme kořením kari, špetkou zázvoru a mletého kmínu a potřeme z obou stran hořčicí. Na oleji osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli.

  2. Přidáme posekané feferonky a porce ryby. Osmažíme z obou stran, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Nakonec dochutíme citrónovou šťávou. Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybí kari s hořčicí

  • rebeka rebeka

    Jana Remkova::-8:-D:-D:-D:-D dokonce jsem si ho ( ten rcp ) vytiskla, heč:-!;-):-D:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    rebeka: no proto!!:-D

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Jana Remkova: ano, unikl mi.. potfora:-//:-D
    až díky tvému hezkému fotu jsem si ho všimla.. díky za připomenutí, či lépe řečeno, objevení..;-):-):yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Opět jeden docela nedoceněný recept. Moc mi chutnalo:-p, přidávám foto;-) a plus. Jen si myslím, že není třeba podlévat vodou, stačí z každé strany 2-3 minutky a je hotovo. Použila jsem pražmu;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo