Česneková s kapií

Suroviny

2 lžíce sádla
3 lžíce hladké mouky
6 stroužků česneku
3 hrnky vývaru(nejlépe z uzeného masa)
1 červená kapie
4 zrnka pepře

Postup přípravy receptu

  1. Z tuku a mouky připravíme tmavší jíšku, krátce v ní promícháme prolisovaný česnek, přidáme pepř a přilijeme vývar.

  2. Dobře promícháme a vaříme asi 20 minut.

  3. Před dokončením přidáme do omáčky najemno nakrájenou kapii.

Poznámka od kuchařky

Podáváme k vařenému jazyku a uzenému masu.

Komentáře k receptu Česneková s kapií

Tématické fráze: červená kapie zavařování zavařovaní kapije omáčka s kapií zavařování červených paprik jak zpracovat cervenou kapii červená kapie recept pangasius s česnekovou omáčkou zavařování paprik kapie jak zavařit červenou kapii polévka z červené kapie zavařování-kapie zavařování paprik kapií omáčka z červené kapie jak naložit červenou kapii omacka s kapiemi polévka z červených paprik kapie omáčka k uzenému masu salát z pečených kapií co k uzenemu masu zavarena cervena paprika pomleta