Hovězí pikant (plátky z papiňáku)
Suroviny
Porce: 2 velké porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 493 kJ / 2 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,50 g |
Tuky | 150,39 g |
Vláknina | 8,78 g |
Cholesterol | 507 mg |
Sodík | 3,98 g |
Sůl | 9,60 g |
Sacharidy | 33,33 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V dnešní době je hovězí maso celkem drahé, i cena kližky se pohybuje kolem 140,- Kč/kg. Lze nahradit hovězím předním na polévku (rýfek, )odříznout od kosti, nakrájet na kostičky a dále postup stejný. Chuťově úplně stejné + kolínka nebo jiné těstoviny nejsou na škodu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2012 13:18
To bude chutné!
18. 2. 2012 12:46
Jejdanáčku, na to mám strašnou chuť a dlouho. Budu se muset poohlídnout po nějakém pěkném hovězím.... Aničko, posílám Ti bodík...+1
18. 2. 2012 12:30
Anna Kocikova: nesmutni, máme ťa tu radi...Ja papiňáky mám dva, ale tak krásny vzťah, ako ty s nimi, nemám. Pekný receptík!
18. 2. 2012 12:14
Anna Kocikova:aůůůů,chtěla jsem opravit chybku a ono další potěšeníNadei-děkuji
18. 2. 2012 12:13
To vypadá opravdu moc slibně.Ukládám a vyzkouším,s rejžičkou to bude bez chyby.Posílám bodík
18. 2. 2012 12:13
V mém opravdu"jedinečném"momentálním období ani nevíte,jak mě svými príma komentíky těšíteNa bodíky se netřepu-to už snad sposta lidiček pochopilaAle na ty hezké komentáře se třepu hrozně moc
Jen se děsím,co mi zase pře PC příjde za nechutnou SMS,jako před chvílí,kdsyž jsem na pokec poslala obrázek s přáníčkem hezkého víkenduVím,že toto do receptů pod komentáře nepatří,nevím kam to napsat
Ještě jednou díky-vaření není žádná věda,také jsem se kdysi bála a věřím,že spousta kuchařinek/kuchařů tady na těchto moc príma stránkách najde to své
Jen se děsím,co mi zase pře PC příjde za nechutnou SMS,jako před chvílí,kdsyž jsem na pokec poslala obrázek s přáníčkem hezkého víkenduVím,že toto do receptů pod komentáře nepatří,nevím kam to napsat
Ještě jednou díky-vaření není žádná věda,také jsem se kdysi bála a věřím,že spousta kuchařinek/kuchařů tady na těchto moc príma stránkách najde to své
18. 2. 2012 10:53
Já si zase říkám " TAV " jinak přeloženo do češtiny " Top Anička Vařečka " a ode mňa boďa
18. 2. 2012 10:39
srettka: slyším, slyším.., taky polykám jak bůvol..
17. 2. 2012 21:50
neslyseli jste nic? fakt ne? uuuuf jsem totiz s prominutim tajne polkla, ale vzapeti to prestalo byti tajemstvim, protoze to bylo, jako by polkl kun strasny zvuk ale co, ikdyby, muze za to stejne kocianek nema varit takove dobroty
17. 2. 2012 21:28
17. 2. 2012 21:09
17. 2. 2012 20:21
pěkný a určitě chutný receptík+4
17. 2. 2012 20:11
Hovězí maso má báječnou chuť, dovedu si představit, jak to chutná. U nás na stole by to určitě obstálo.
17. 2. 2012 19:30
rebeka:
17. 2. 2012 19:27
Anna Kocikova: jo, jedno P mi vypadlo.. mělo být PPP.. pikantní plátky v papiňáku
a mimochodem.. krásné foto
a mimochodem.. krásné foto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 18 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 8 minutami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 13 minutami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 1 hodinou
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 1 hodinou
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 1 hodinou
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 1 hodinou
Banánová bábovka
Dana Lubovska uvařil před 1 hodinou
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 2 hodinami
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 2 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Další recepty
Tématické fráze: hovězí platky v papináku hovězí maso v papiňáku hovězí v papiňáku hovězí na houbách v papiňáku hovězí rýfek ryfek hovězí přední plátky hovězí přední plátky recept hovězí plátky výborné hovězí plátky hovězí plátky recept pikantni hovezi platky hovezi z papinaku hovězí přední v papináku hovězí na česneku v papináku hovězí plátky pikant hovězí plátky na houbách v papináku hovězí plátky z mladého býka hovězí zadní recept v papiňáku hovězí plátky z předního masa
Suroviny: maso hovězí, slanina gazdovská, salám lovecký, cibule, česnek, paprika sušená sladká, kmín drcený, zázvor mletý, mouka hladká, olej, sůl, pepř mletý
Hovězí pikant (plátky z papiňáku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8GP
32 názorů