Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min příprava)

10. 1. 2012 20:59

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota7 173 kJ / 1 714 kcal
Bílkoviny190,01 g
Tuky95,87 g
Vláknina3,66 g
Cholesterol421 mg
Sodík1 295 mg
Sůl3,07 g
Sacharidy21,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirací na tuto príma baštu mi byl původní recept od Simonky Kučerové, který je u nás ve velké oblibě. Trošku jsem si ho upravila do této verze, která nám chutnala také. Když se podaří a jídlo vydrží do druhého dne, tak je krásně uležené:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

29. 11. 2014 18:55

Daniela:Děkuji za milý komentář:-KJsem ráda,že jídlo chutnalo,potěšilo mě to:yes:

Daniela

28. 11. 2014 09:40

Vařili jsme společně se sestrou (má dvojčata, tak potřebuje vždycky s obídkem pomoct :-))), a pochutnali jsme si ! A zítra budeme vařit opět, protože se po tom jenom zaprášilo ! :-):yes:

Anna Kocikova

19. 1. 2012 19:31

Pajaja:Díky Páji:-KVěřím,že bude chutnat:-p:yes:

Pajaja

13. 1. 2012 13:29

Aničko, já tu vůni kořenové zeleniny prostě miluju! Takže brzy vyzkouším Tvůj receptík. . . Moooc pěkné! :-p:yes::yes:+

Anna Kocikova

13. 1. 2012 12:16

Dana61:Danuš-potěšila jsi mě;-):yes:U nás jde zase kližka na odbyt.Když je opravdu pěkný kus,tak i ty plátky se dají solidně nařezat:-)To je potom bašta:-pS tou smetanou máš pravdu:-SJá raději kupuji trvanlivou 30% Vian v krabičce(250g)Je opravdu chutná a mám ji vždy po ruce.Ještě jednou díky za vyzkoušení:-)):yes:

Dana61

12. 1. 2012 15:38

Aničko, včera jsem zrealizovala (tedy hovězí bylo zčásti kližka a zčásti zadní- syn kližku nejí - oni ti mladí jsou jiní- tedy alespoň ty moje) a nám to opravdu moc chutnalo:yes::-D kdo má rád celer tak doporučuji - se smetanou (30%) opravdu lahodné, já jsem jen jednou dala tu na vaření 12% a byla jsem chutí tak zklamaná, že jsem řekla, tak to bylo naposledy (nevylepšil to ani kousek másla)ať jsme trochu tučnější, ale spokojení:-D a zakysanku také používám, hlavně když mám chuť na mírně navinulou omáčku:-p

Anna Kocikova

11. 1. 2012 11:56

Děvčata;-):-))já Vám moc děkuji:-K:-K
Celer jsem pod maso sem tam přidávala,ale na velké množství mě až tady na Topkách navedla Simča a od té doby celeru vždy hóóódně;-):-))
Jednou jsem maso připravovala v obyčejném kastrolu,ale papiňák je papiňák;-)já už jiná nebudu Rebečko:-D
Dana61-Danuš já jsem měla původně nachystanou zakysanou smetanu,ale v závěru jsem si to rozmyslela,ta šlehajda to hezky zjemnila.Tak jestli budeš tohle vařit,dej pak vědět pocity;-):-))Dík:yes:

Dana61

11. 1. 2012 11:10

Aničko - baštááááá :yes::-D- uděláme neb i my máme rádi papání z papinova hrnečku:-p

Ivusa

10. 1. 2012 23:36

Mňam....Hovězí masíčko i celer ,to je bašta.:yes::yes::yes:

Bibinka

10. 1. 2012 23:20

Aničko, masíko s celerem je úžasně chutná kombinace a dávám ti 6.bod:yes:

rebeka

10. 1. 2012 22:06

královna papiňáků:-!:-!:yes::yes::yes:;-):-D:-D:-D
krásné Ančí:-p;-):yes::yes::yes:
čím dál lepší..ty jsi papinkouzelnice:-8:-D:yes::yes::-K

JanaDorazinova

10. 1. 2012 21:56

Aničko, to je zase bašta!:-*:yes:

magdalenka

10. 1. 2012 21:42

Nám zeler chutí, suroviny krásne, takže krásny recept! :yes:

Anna Kocikova

10. 1. 2012 21:14

Petra Ku.::-)):-))Když já se tady jindy nedostanu;-):-)
Děkuji za komentíky i bodíky:-KOpravdu jsme si pošmákli a už není:-p:yes:

Petra Ku.

10. 1. 2012 21:09

Aničkoooo, co mi to děláš, takhle navečír? :-p Hned bych si dala jednu malou porcičku ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí v papináku hovězí zadní v papiňáku hovězí plátek na smetaně hovězí maso v papiňáku hovězí plátky plátky na smetaně recepty hovezi v papinaku hovězí na celeru hovezi papinak hovězí plátek s hranolkami brambory v papiňáku bez vody hovezi hovezi platky s hranolky hovezi s celerem v papinaku vaření hovězího masa v papiňáku hovězí z papiňáku zadní hovězí v papiňáku papinak hovězí vaříme v papináku hovězí maso na celeru hovezi platky s hranolkama

Suroviny: maso hovězí, bůček, olej, cibule, celer, celer, bujón hovězí, smetana ke šlehání, hořčice, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q5P0