Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 217 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,91 g |
Tuky | 86,77 g |
Vláknina | 6,04 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 966 mg |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 21,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5P0
Moje poznámka
Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5P0
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 53 minutami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 21 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 13 minutami
Cuketový bramborák
Betes před 18 minutami
Banánová bábovka
Verunkavh před 38 minutami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 39 minutami
Těsto na pizzu
Olympus před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 1 hodinou
Špekáčky na pivu
E. J. K. před 1 hodinou
Kuřecí stehna v medu
E. J. K. před 1 hodinou
Medová kuřecí prsa
E. J. K. před 1 hodinou
Banánový koláč
MarieP před 1 hodinou
Tématické fráze:
hovězí v papináku,
hovězí zadní v papiňáku,
hovězí plátek na smetaně,
hovězí maso v papiňáku,
hovězí plátky,
plátky na smetaně,
recepty hovezi v papinaku,
hovězí na celeru,
hovezi papinak,
hovězí plátek s hranolkami,
brambory v papiňáku bez vody hovezi,
hovezi platky s hranolky,
hovezi s celerem v papinaku,
vaření hovězího masa v papiňáku,
hovězí z papiňáku,
zadní hovězí v papiňáku,
papinak hovězí,
vaříme v papináku,
hovězí maso na celeru,
hovezi platky s hranolkama
Suroviny:
maso hovězí,
bůček,
olej,
cibule,
celer,
celer,
bujón hovězí,
smetana ke šlehání,
hořčice,
sůl,
pepř mletý,
Komentáře (18)
Celer jsem pod maso sem tam přidávala,ale na velké množství mě až tady na Topkách navedla Simča a od té doby celeru vždy hóóódně
Jednou jsem maso připravovala v obyčejném kastrolu,ale papiňák je papiňák
Dana61-Danuš já jsem měla původně nachystanou zakysanou smetanu,ale v závěru jsem si to rozmyslela,ta šlehajda to hezky zjemnila.Tak jestli budeš tohle vařit,dej pak vědět pocity
krásné Ančí
čím dál lepší..ty jsi papinkouzelnice
Děkuji za komentíky i bodíky