Hovezi gulas s houbami v papinaku

MISI-NNKA Kuchařka:

Hovězí maso 3 názory

32
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Suroviny

Hovězí maso
houby
sůl
gulašové koření
sádlo
kmín
hladká mouka
4 cibule
voda nebo vývar
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nakrajime cibulku na kosticky a v papinaku ji na sadle osmazime do zlatohneda.

  2. Osolime, pridame nakrajene hovezi maso, houby, pridame gulasove koreni, osmazime aby se maso zatahlo.

  3. Pridame horkou vodu nebo vyvar, zavreme papinak a nechame asi pul hodiny podusit.

  4. Potom pridame kmin a zahustime moukou.

Poznámka

Podavame s ryzi nebo houskovym knedlikem

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Hovezi gulas s houbami v papinaku

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo