Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 206 kJ / 2 917 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,36 g |
Tuky | 166,52 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 998 mg |
Sodík | 711 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 161,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8B
Moje poznámka
Plněné zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8B
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 10 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 4 minutami
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 16 minutami
Krémová pórková polévka
TondaS před 1 hodinou
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 1 hodinou
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
MiskaM před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
plněné zelí,
plněné hlávkové zelí,
holubky,
holubce recept,
plněný zelí,
recept na holubce,
recept na plnene zelí,
recepty plněný zelý,
hlávkové zelí plněné,
recept plnene zeli,
zeli plnene,
kapustové zelí,
plnene zeli recept,
plneny zelny list,
holubky recept,
plněné zelí mletým masem,
hlávkové zelí plněné mletým masem,
plněný zelím. list,
recepty holubce,
plněná kapusta
Suroviny:
maso mleté,
rýže,
vejce,
sůl,
pepř černý,
zelí hlávkové,
zelí kysané
Komentáře (7)
A kedysi sme na tieto "holúbky" doma do suda na kvasenie kapusty pridávali aj samotné listy, alebo menšie hlávky.