Roštěná plněná se sýrem s plísní

www.toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 7 názorů

32

Suroviny

4 plátky z vysoké roštěné
12 dkg sýra (nejlépe - Zlaté Nivy)
20 dcl smetany na šlehání
kremžskou hořčici
francouzskou hořčici Amora
barevný pepř
cibuli
sůl
worcestr
máslo
olej na smažení
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky důkladně odblaníme a rozklepeme paličkou na tenké plátky.

  2. Potřeme je z jedné strany česnekem se solí a worcetrem.

  3. Z druhé strany dáme na poloviny rozemnutý sýr a přeložíme a okraje sklepneme paličkou tak, že vytvoříme kapsu.

  4. Posypeme umletým barevným pepřem.

  5. Usmažíme na oleji. Cibuli nasekáme na velmi jemné kousky a zpěníme na másle, zalijeme šlehačkou a necháme přejít varem.

  6. Přidáme lžíci hořčice, kremžské a zastříkneme francouzskou hořčicí. Touto omáčkou na talíři přelijeme a podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Roštěná plněná se sýrem s plísní

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    ono keby si krajala po vlase to maso, ked bude len polorozmrazene a velmi ostrym nozom...myslim, ze by si to dokazala aj doma...ja mam uja..tak mne sa to nechce:-*

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Já chci taky takového "uja"!!!:-)):-D V tom případě, jasně, pak to je půl práce.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    vies co neklepala som....dala som si odrezat u masiara priamo take tenucke....on mi to prieniesol zozadu, neviem ako to robia, ze je to take tenucke...ja pokial som neprisla do mnichova, tak som zavitky z hovadzieho vobec nerobila, prave preto, ze som skratka to maso nikdy nevyklepala, ale rozfasirovala...takze polovicku prace mi urobil nemecky ujo v masiarni...na to, ze neviem nemecky, som sa s nim dohovorila velmi rychle:-8

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Nicméně, mi by se to tak nepovedlo;-). Já a závitky..:-)). No, sýr teče, můžeš ho zabalit, jak chceš. Jinak je vidět, že maso máš nádherně vyklepané dotenka, já bych to tak neuměla. To vždycky Láďa musí a pak je to zas řízek, že se nevleze na pánev:-( a jak do toho on bije, za bílého dne na nás tlučou sousedi na topení, věřila bys tomu?:-O:-)):-D Vybusna, já bych si to dala hned!! Ale řeknu ti, máš meny, jak v interhotelu!;-)

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    jana r....manzel mal na obedhttp://www.toprecepty.cz/recept/1610-kruti-zavitky... toto bude mat na veceru...alebo tie savojske kotlety...neviem co si vyberie.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    tak....a verejne prehlasujem, ze uz NIKDY nebudem robit zavitky, kt. vnutro tvori syr v akejkolvek forme...ja sa mozem aj roztrhat, ale nikdy tie zavitky neutesnim tak, aby z neho ten syr nevytiekol....a to som ich balila tak, ako ma naucili v prima vareske a inak je to skvele....ako vidite zo syra mi v letokruhoch ostal akurat ten zeleny ony..penicilin, ci co tom tam ockuju do tych syrov. opakovat nebudem, pretoze mi z toho vznikla rostena v horcicovej omacke...ktora je este k tomu trochu dohorka..asi od toho syru...nastastie to ma nebadany cesnakovy filing....no som rozcarovana.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    vybusna, vypadá to nádherně!! Nechutnalo? Aha, ty boroku s tou dietou..a manželovi?

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo