Rybí filé s jablečnou oblohou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 793 kJ / 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,60 g |
Tuky | 1,27 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 5. 2012 20:08
Ochutila som iba bielym korením a jablká s mandľami boli výbornou prílohou k rybe. Hodili by sa k akejkoľvek rybe pripravenej len na masle
4. 4. 2012 20:32
Mohu se zeptat? Jakým kořením tu rybu ochucujete?
19. 3. 2012 21:01
Díky za rady na vaření ryby
19. 3. 2012 19:42
proto to pripominam...je to fakt moc dobry... jinak ja vetsinou delam tresku,halibuta nebo morskou stiku...
19. 3. 2012 19:12
Reny2: ten čas závisí aj od druhu ryby...ale ako to, že mi ušiel ten tvoj recept ? Vyzerá veľmi zaujímavo a určite chutne, odkladám a vyskúšam
19. 3. 2012 18:58
Tejaja: i kdyz je tahnes tak staci spise tech 7-10 minut...verte mi...ja pokud delam jen varenou rybu,tak poze par varenych brambor a polit rozpustenym maslem....je to tak nejlepsi...
pokud se uz stane,ze se nekomu ryba rozvari,nic se nedeje,muze z ni udelat "Plokkfiskur"....coz je toto :
www.toprecepty.cz/recept/10620-plokkfiskur-islandska-rybi-kase/
pokud se uz stane,ze se nekomu ryba rozvari,nic se nedeje,muze z ni udelat "Plokkfiskur"....coz je toto :
www.toprecepty.cz/recept/10620-plokkfiskur-islandska-rybi-kase/
19. 3. 2012 18:00
Ryby sa nevaria prudkým varom, ryby sa nechávajú "tiahnuť" a potom je tých 10-15 min akurát.
19. 3. 2012 17:45
Jana Remkova:možná to tak má byt,když to budeš vařit na stupni č.2,tak proč ne...
19. 3. 2012 17:21
Nebude to filé rozvařené? Po 10-15 minutách to musí být na kaši..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 2 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 4 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 2 hodinami
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 3 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 3 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 3 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Další recepty
Tématické fráze: rybí file s jablky recepty rybí filé rybí file recepty recepty ládi hrušky rybi file
Suroviny: filet rybí, jablko, máslo, mandle
Rybí filé s jablečnou oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMWW
9 názorů