Rybí filé v remuládě

Suroviny 4 porce

400 g vařeného filé
200 g majonézy
2 polévkové lžíce nakrájené naťové cibulky
1 lžíce nakrájené petrželky
1,5 lžíce plnotučné hořčice
3 lžičky Křeníku
2 lžičky sladké papriky
2 lžičky vinného octa
1/2 lžičky worcestru
trošku cukru
sůl
pepř
pálivá paprika podle chuti, lze vynechat

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filé osolíme a uvaříme na páře (nemám parní hrnec, vařím na pařáčku) a necháme vychladnout.

  2. Všechny ostatní suroviny spolu řádně promícháme, přidáme na kostky nakrájené filé a dáme uležet do lednice. Podáváme s pečivem.

Poznámka od kuchařky

Křeník by určitě šel nahradit čerstvým křenem, ale myslím, že by to přebilo chuť ryby.

Komentáře k receptu Rybí filé v remuládě

Tématické fráze: rybí filety v remuládě sledě v remuládě filety v remuládě remulada remuláda recept rybí filety v remuládě recept sleď v remuládě file na paře rybí filé na páře rybí filé recepty sledi v remuládě jogurtova remulada filé v páře rybí filé recept rybí recepty recept rybí filety v remuladě file recepty rybí filé v páře filety v remuladě recept sleď v remuládě recept