Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí plátek s žampionovým přelivem a špenátovými bramborami

Hodnocení receptu je 4,5 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

19. 3. 2012 21:56

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie9 934 kJ / 2 374 kcal
Bílkoviny180,73 g
Tuky140,80 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 1,71 g
Sůl4,38 g
Sacharidy74,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Citron zvýrazní chuť žampionů.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

19. 3. 2012 22:16

čéče, orionko:-O:-O že citron zdůrazní chuť žampionů, je pro mě novinka:-O člověk se celý život učí;-)
recept jest mi sympatičný, ale nejvíc se mi líbí ty špenátové zemáčky.. to je mazec:-p;-):yes::yes:
ode mě jednoznačně bod a recept jde do úschovy:-8:-D:-D:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 3. 2012 21:59

:-pjá jsem teď přes ta kuřecí prsíčka;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřeci platky s houbovym prelivem kuřecí plátky se žampionovým přelivem smetanovo žampionovy preliv kuřecí steak s žampionovým přelivem žampionový přeliv žampionovy přeliv na steaky kuřecí prsíčka s žampionovým přelivem přírodní kuřecí prsíčka se sýrovým přelivem kureci platek s americkymi brambory kuřecí se žampionovým přelivem kuřečí maso se špenátovým přelivem kureci platky na spenatu přírodní kuřecí plátek se sýrovým přelivem recepty z pavlace kuřecí plátek na barevném pepři kuřecí plátky s žampionovým přelivem spenatovy preliv žampionový přeliv na maso kureci přelivem zampionovy preliv ze se sýrem

Suroviny: prsa kuřecí, česnek, pepř mletý, olej olivový, sůl, žampióny, víno bílé, šlehačka, sůl, pepř, citron, sůl, pepř, máslo, brambory, slanina, špenát, máslo, smetana zakysaná, sůl

TopRecepty.cz

Kuřecí plátek s žampionovým přelivem a špenátovými bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EGLk