Kuřecí plátek s žampionovým přelivem a špenátovými bramborami
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 9 934 kJ / 2 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,73 g |
Tuky | 140,80 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,38 g |
Sacharidy | 74,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Citron zvýrazní chuť žampionů.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2012 22:16
recept jest mi sympatičný, ale nejvíc se mi líbí ty špenátové zemáčky.. to je mazec
ode mě jednoznačně bod a recept jde do úschovy
19. 3. 2012 21:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 12 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 14 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 6 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 7 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 8 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuřeci platky s houbovym prelivem kuřecí plátky se žampionovým přelivem smetanovo žampionovy preliv kuřecí steak s žampionovým přelivem žampionový přeliv žampionovy přeliv na steaky kuřecí prsíčka s žampionovým přelivem přírodní kuřecí prsíčka se sýrovým přelivem kureci platek s americkymi brambory kuřecí se žampionovým přelivem kuřečí maso se špenátovým přelivem kureci platky na spenatu přírodní kuřecí plátek se sýrovým přelivem recepty z pavlace kuřecí plátek na barevném pepři kuřecí plátky s žampionovým přelivem spenatovy preliv žampionový přeliv na maso kureci přelivem zampionovy preliv ze se sýrem
Suroviny: prsa kuřecí, česnek, pepř mletý, olej olivový, sůl, žampióny, víno bílé, šlehačka, sůl, pepř, citron, sůl, pepř, máslo, brambory, slanina, špenát, máslo, smetana zakysaná, sůl
Kuřecí plátek s žampionovým přelivem a špenátovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EGLk
17 názorů