Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 787 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,20 g |
Tuky | 5,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVo9
Moje poznámka
Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVo9
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 17 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový koláč s ovocem
Vlasti80 před 1 hodinou
Angreštový nadýchaný koláč
ivetdvorak před 1 hodinou
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 12 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 12 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 13 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 13 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 14 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 14 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 16 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 18 hodinami
Tématické fráze:
pepřový sos,
vepřová pečeně bez kosti plátky recept,
přirodní vepřová pečeně,
vepřova pečeně přírodní,
pepřový přeliv na maso,
vepřová pečeně bez kosti plátky,
vepřové plátky pečene přírodní,
pepřový bešamel,
přeliv na maso pepřový,
veprove platky s peprovym prelivem,
prirodni kureci platek,
vepřová pečeně bez kosti plátky recepty,
přírodní plátky,
prirodni kureci platek s ryzi,
sos na přírodní maso,
recept na kureci prirodni platek,
recept na přírodní vepřové plátky,
přírodní vepřová pečeně s kostí recept,
rychly přírodní platek,
preliv k masu
Suroviny:
pečeně vepřová,
pepř čtyř barev,
pepř mletý,
sůl,
olej,
solamyl,
voda
Komentáře (14)
já tedy také volím bram.kaši nebo rýži, ale občas zhřeším a pochutnám si na hranolkách
Pajajko, já jsem taky čistokrevná masařka- ne moucha