Přírodní plátek s pepřovým přelivem

Vepřové maso Doba přípravy: 15-20 minut 12 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 15-20 minut 12 názorů

Suroviny 1 porce

150 g vepřové pečeně bez kosti
barevný pepř celý
mletý pepř
sůl
lžička oleje
solamyl
1-2 dl vody

Postup přípravy receptu

  1. Osolený a opepřený plátek masa opečeme z obou stran na rozpáleném oleji, hotové maso podlijeme vodou, přisypeme pár kuliček barevného pepře, dochutíme, provaříme a zahustíme solamylem, rozmíchaným ve vodě nebo jíškou. Podáváme s přílohou - jakou kdo má rád.

Poznámka od kuchařky

Dělám i z kuřecího a krůtího masa.

Komentáře k receptu Přírodní plátek s pepřovým přelivem

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Moc dobré, s dovolením přidávám foto.;-)

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Krásná porce na obrázku, vím jistě, že bych ji klidně poobědvala, s chutí,:yes::-p

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

  • marunda marunda

    jé hned bych si to dala. Ukládám.:yes:

    Odpovědět

  • Mirule Mirule(autor receptu)

    děkuji všem :-K
    já tedy také volím bram.kaši nebo rýži, ale občas zhřeším a pochutnám si na hranolkách:-p

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Mńam a s bramborovou kašičkou by byl eňo,ňuňo:-*:-*:-*:yes:...+1

    Odpovědět

  • vseumel vseumel

    mě by to chutnalo :yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Mirule, to je vděčné, rychlé a dobré jídlo a máš tam pěknou šťávu, což mi rádi, tak máš 5.bod:yes:´

    Pajajko, já jsem taky čistokrevná masařka- ne moucha:-D

    Odpovědět

  • Pajaja Pajaja

    Mirule, protože mám doma čistokrevnýho masožravce, tak takovou rychlovku ocení. Pěkné :-p:yes:+

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Bezva šťáva, jídlo vypadá jedle!:-p:yes:

    Odpovědět

  • Ivusa Ivusa

    Moc hezká fotka,:yes: a přesto ,že jsem po obědě sbíhají se mi sliny.Uložím si a vyzkouším,je to jednoduché -rychlé a nepřekombinované....prostě v jednoduchosti je krása.Posílám bodík:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    To je taková vděčná rychlovka:-pjá bych si udělala raděj rýži;-)+1:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: pepřový sos vepřová pečeně bez kosti plátky recept přirodní vepřová pečeně vepřova pečeně přírodní pepřový přeliv na maso vepřová pečeně bez kosti plátky vepřové plátky pečene přírodní pepřový bešamel přeliv na maso pepřový veprove platky s peprovym prelivem prirodni kureci platek vepřová pečeně bez kosti plátky recepty přírodní plátky prirodni kureci platek s ryzi sos na přírodní maso recept na kureci prirodni platek recept na přírodní vepřové plátky přírodní vepřová pečeně s kostí recept rychly přírodní platek preliv k masu