Boršč s mletým masem
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 948 kJ / 1 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,71 g |
Tuky | 91,50 g |
Vláknina | 22,46 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 926 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 118,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspiraci jsem čerpala v Recepturách teplých pokrmů, ale recept je hodně upravený, původní byl s hovězím a vepřovým masem a byly použity i kosti. S mletým masem je to rychlejší a nám chutná.
Uvedené množství je zhruba na 8 porcí. Já vždy vařím větší množství.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2021 09:35
30. 11. 2021 18:57
23. 4. 2016 19:26
21. 7. 2015 09:17
18. 10. 2014 09:11
15. 10. 2014 11:45
15. 10. 2014 11:05
22. 8. 2009 14:29
22. 8. 2009 13:47
11. 3. 2009 15:05
11. 3. 2009 13:42
26. 10. 2008 21:08
25. 10. 2008 22:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 4 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 4 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 14 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 3 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 4 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 5 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 6 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 6 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Další recepty
Tématické fráze: boršč z mletého masa receptury teplých pokrmů online boršč receptury teplých pokrmů ke stažení recepty teplých pokrmů receptury teplých pokrmů on line receptury teplých pokrmů receptury teplých pokrmů ke stažení zdarma boršč z mletého recepty ke stažení zdarma červená řepa sterilovaná boršt z mletého masa pokrmy z mletého masa kuchařky ke stažení rozdeleni polevek receptury teplé kuchyně receptury teplých pokrmů polévky pokrmy z cervene repy boršč recept z mletého masa boršč recept
Suroviny: maso mleté, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, cibule, zelí bílé, zelenina kořenová, rajče, řepa červená, brambory, slanina uzená, paprika sušená sladká, mouka hladká, smetana sladká, šťáva citronová, cukr,
Boršč s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ry3
13 názorů