Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 047 kJ / 1 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,40 g |
Tuky | 76,79 g |
Vláknina | 14,97 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 108,48 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 1. 2017 17:53
Dnes som vyskúšala receptík a je vynikajúci. Hoki nám zvýšil z Vianoc a hľadali sme ten správny recept a váš sa mi zdal ten správny. Doteraz som robila rybu len vyprážanú, tak toto bolo takým osviežením. Receptík si ukladám a skúsim marinádu aj na iné ryby. Jediné, čo som nepoužila, bola tá ustricová omáčka, tú som nemala a ani by som ju tam radšej ani nedávala
20. 4. 2013 18:22
Neznam ani tuto rybu, ani marinadu, jsem na diete a shanel jsem neco chutneho z ryb. Tak tohle asi bude muj favorit - i kdyz asi marmoska moc dietniu nebude, ale kvuli teto dobrote to asi risknu
28. 11. 2012 11:38
no mňamka zatím jsem vždy koupila jen hoki medailonky tak se podívám i po filetech
25. 11. 2012 12:25
Krásně připravenoBramborovo-celerové pyré(nebo jen kaše)je oblíbená i u násJen bez toho muškátového oříšku
25. 11. 2012 02:46
To musi byt moooc dobroucke! Davam bodika!
25. 11. 2012 00:48
Hoki sice fakt neznám, ale úprava vypadá skvěle.
24. 11. 2012 22:09
Děkuju. Hoki je docela fajn ryba bez kostí (tedy ty filety) a protože její maso je sušší, ale chutné, snese chuťově výraznější marinádu i větší množství másla. Marinádu samozřejmě můžeme aplikovat i na jinou treskovitou rybku...
24. 11. 2012 22:00
jak píše Rebeka, perfektní
24. 11. 2012 21:54
24. 11. 2012 21:48
ta marináda je parádní, muškátový oříšek v brkaši je úžasný, a celé je to
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 22 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 5 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 9 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 10 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 10 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 10 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 11 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 13 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 13 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Tématické fráze: hoki filet hoki hoki filet recept hoki recept hoki filety hoki recepty hoki filet recepty hoki na kmíně treskovník recept filet hoki recepty hoki treskovník filety hoki recept hoki bramborovo celerové pyré hoki filety recept hoki filety recepty treskovník recepty recept celerové pyré co je hoki
Suroviny: filet hoki, kopr, máslo, sůl, vývar zeleninový, olej olivový, šťáva citronová, omáčka ústřičná, marmeláda meruňková, česnek, sůl, kmín mletý, pepř, brambory, bulva celerová, smetana ke šlehání, máslo
Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXn6
10 názorů