Rybářská pomazánka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 450 kJ / 3 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,64 g |
Tuky | 326,45 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 656 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zdroj – recept je pod názvem Rybářská svačinka ve Sladkovodní kuchařce od autora Milana Paličky.
Podobný recept dělali i staří rybáři z našeho klubového rybníka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2012 17:36
hmmm - ta musí být až budu dělat, umelu pro sebe si trochu odeberu (česnek se mnou dělá divy) a ostatním přidám ten česnek, nó
9. 12. 2012 11:52
Jiříku, jenže ty tvoje doma uzené ryby musí chutnat úplně jinak, než ty koupené. To bude jiná bašta
9. 12. 2012 09:06
sunny.sofi - v masně, kde nakupuji, mi lalok objednali, po dodání z jatek zavolali.....někdy tam mají i hlavy, tak ovárek z hlav nebo bůček, jak píše Jarda Kadic, se dá použít taky.
Jano, ano vlastní výroba uzených rybek. Opět jsem udil. Tentokrát i pro kamarády rybáře, jejich ulovené kapry, i pro kamarády nerybáře, ti si koupili tolstolobiky.
Recept na uzení je tady - www.toprecepty.cz/recept/28876-uzeni-ryb-a-konzervovani-uzenych-ryb-zavarovanim/
Jano, ano vlastní výroba uzených rybek. Opět jsem udil. Tentokrát i pro kamarády rybáře, jejich ulovené kapry, i pro kamarády nerybáře, ti si koupili tolstolobiky.
Recept na uzení je tady - www.toprecepty.cz/recept/28876-uzeni-ryb-a-konzervovani-uzenych-ryb-zavarovanim/
9. 12. 2012 00:17
Jirko, paráda. Na té druhé fotce jsou určitě nějaké uzené rybky domácí výroby, že jo??
8. 12. 2012 22:27
sunny.sofi: Myslím, že by šel použít i vařený bůček
8. 12. 2012 21:59
Recept se mi moc líbí, jen bych byla ráda, kdybys mi napsal, co lze použít místo laloku - nevím, kde ho sehnat. Jinak super recept, posílám bodík a ukládám.
8. 12. 2012 21:56
Jiri V.:
Pěknou,chutnou pomazánku jsi Jiřiku připravila svým dovětkem v komentáři mě pobavil
Pěknou,chutnou pomazánku jsi Jiřiku připravila svým dovětkem v komentáři mě pobavil
8. 12. 2012 19:58
8. 12. 2012 19:57
Péťa - jméno vzniklo podle koní, předkové sedlačili. Ale od té doby, co rybařím, odvozuji své jméno od té malé rybky pstruhového pásma - vranky. Pro nerybáře, je to malá nehezká rybka.....na rozdíl ode mě
8. 12. 2012 19:45
Zase rybí trochu jinak.Je vidět, že ryby jsou Tvoje krevní skupina, vždyť i jméno zavání takovou malou rybkou.
8. 12. 2012 19:33
milý Jiří nápady hýří, pomazánka hezká je, bodík ti už letí, pozdravuj své děti a taky Petrův zdar.. hodně štěstí, žádný zmar
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 7 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 13 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 23 minutami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 1 hodinou
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 1 hodinou
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 2 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 3 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 3 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 3 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 4 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 6 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: pomazánka z laloku pomazánka z tolstolobika pomazánka z uzeného tolstolobika pomazánka z uzeného laloku pomazanka z vareneho kapra studený vepŕový lalok pstruhová pomazánka pomazanka uzený tolstolobika uzeny tolstolobik pomazánka pomazanka z uzeneho tolstolobik pomayánka z uzeného tolstolobika rybí pomazánka z tolstolobika pomazanka s uzeneho tolstolobika ryba lalok pkrabí pomazánka recept z tolstolobika rybarska palicka uzení laloku pomazanka z vepřoveho laloku vařený lalok pomazanka z vepřového laloku
Suroviny: ryba uzená, lalok vepřový, česnek, cibule, sůl, pepř
Rybářská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QgwL
11 názorů