Mrkvové šátečky od Ivety
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 8 159 kJ / 1 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,68 g |
Tuky | 12,96 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 387,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2019 09:28
Lucie: Je to nápln
25. 4. 2019 09:26
13. 8. 2016 20:32
x.XXX.x: Moje maminka delala mrkvove satecky, a tvaroh davala do testa s mrkvi a plnila je povidly. Bohuzel, kdyz jsem mela zajem o recept, tak uz ho nemohla predat pro vaznou nemoc (nepamatovala si uz). Vim, ze po upeceni byly tvrde, musely se nechat asi tyden odlezet. To potom bylo cukrovi, ktere jsem mela nejradeji. Sypala je praskovym cukrem. Asi dvakrat jsem je zkousela udelat, ale bohuzel nikdy to nevyslo....
27. 11. 2013 15:05
Lucie:Logicky to patří k plnění šátečků (je napsáno za džemem).
28. 4. 2013 15:36
Lucie: Já teď hledal v našich receptech a tam ho dáváme jako náplň,ale nevim,do těsta by se mohl dát taky,ale jaké množství Děláme je na vánoce a většinou zmizí mezi prvními,spolu s cukrovim s pudinkovým práškem a vanilkovymi rohlíčky
28. 4. 2013 15:20
Tak kam tedy s tím tvarohem? Škoda takhle napsaného receptu. Nezkušená nejsem, ale tady opravdu nevím, kam s ním. Šel by recept doplnit, aby byl srozumitelný?
11. 2. 2013 09:05
Iness: Já mám recept na mrkvové šátečky, kde se do těsta vůbec nedává tvaroh, takže to logické vůbec není!!! Těsto se skladádá z indgeriencí: hera, nastr.mrkev, mouka a trochu pr.do pečiva. Přesné množství ingrediencí z hlavy nevím. Jelikož autorka dala džem a tvaroh na konec receptu, vypovídá to spíše, že se jedná o náplně.
9. 2. 2013 22:00
Mňa by naozaj zaujímalo, koľko tvarohu a či ozaj do cesta sa dáva...dík.
9. 2. 2013 19:20
Magdalenka: Souhlasím, že recept by měl být napsaný srozumitelněji, ale to neznamená, že se na ni musí všichni sesypat jako vosy na bonbon a poučovat jak strašně blbě to napsala...Myslím, že tvůj dotaz byl dostačující...
9. 2. 2013 19:15
Iness: OK, pohoda. Recept ja považujem za odfláknutý a ja moderátorkám nezávidím tú prácu s úpravami.
9. 2. 2013 19:03
magdalenka: Magdi, to nebylo mířeno na tebe. ty jsi jen položila otázku. Nic víc.
9. 2. 2013 18:49
Iness: Ja nehľadám muchy. Ale - tvaroh je na poslednom mieste medzi surovinami, až za džemom. Takže ma napadlo, že je to alternatívna náplň! Ja mrkvové pečivo nerobím, tak som si aj podobné prezerala a preto som sa pýtala. Z receptu to nie je jasné, autorka by sa mala vyjadriť a vysvetliť.
9. 2. 2013 18:45
Iness: Máš pravdu, recept znám. Ale takto psané recepty pro začátečníka nebo neznalého nepovažuji za tzv. mouchy Zkušené, dobré autorky podávají mnohdy tak přepečlivý postup, že i ten kdo poprvé stoupne ke sporáku udělá. To mám na mysli,
9. 2. 2013 18:27
Když dovnitř šátečku dává džem, tak tvaroh logicky patří do těsta Kdo chce, najde všude nějakou mouchu
9. 2. 2013 18:20
maiva: asi tak...
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 3 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 5 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 33 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 47 minutami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 2 hodinami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Další recepty
Tématické fráze: mrkvové pečivo mrkvové šátečky s tvarohem mrkvové šátečky mrkvové rohlíčky mrkvové pečivo recepty mrkvová náplň mrkvové rohlíčky s tvarohem mrkvove satecky s marmeladou mrkvové rohlíčky recept rohlicky z mrkvoveho testa výborné mrkvové šátečky recept na mrkvové pečivo pecivo z mrkve pečivo s mrkví recept mrkvové rohlíčky recept na mrkvové těsto mrkvové pečení mrrkvove pecivo recept na mrkvove rohlicky mrkvové rohlíčky recepty
Suroviny: tuk hera, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mrkev, marmeláda, vejce
Mrkvové šátečky od Ivety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Xz8
20 názorů