Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 312 kJ / 75 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 14,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvové řízečky, toast s dipem a pečené rajčátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJ2P
Moje poznámka
Mrkvové řízečky, toast s dipem a pečené rajčátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJ2P
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 7 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 15 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 4 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 8 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 8 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 9 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 10 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 12 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 13 hodinami
Tématické fráze:
mrkev s dipem,
mrkvové kofty,
netradiční řízečky,
rajčatko,
pečené toasty,
pečené toasty,
mrkvové tousty,
přebitečný,
pečený toast,
smažené mrkvové kofty,
pecene bramborove platky s dipem,
mrkvove plátky pecene,
s dipem k večeři,
pečený proložený chleba,
pita a kuřecí řízečky,
racatko,
dip s toast chlebem recept,
mrkvový řízeček,
brambory pečené proložené,
chleba prolozeny a peceny
Suroviny:
mrkev,
olej olivový,
sůl,
chléb toustový,
jogurt bílý,
okurka salátová,
česnek,
pepř,
ocet,
brambory,
rajče,
bazalka čerstvá,
cibule
Komentáře (4)