jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  39 000  receptů

Klasická fazole po hustu s cibulkou

Klasická fazole po hustu s cibulkou
nahoru
Klasická fazole po hustu s cibulkou Klasická fazole po hustu s cibulkou Klasická fazole po hustu s cibulkou
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu:

Luštěniny

Doba přípravy Doba přípravy: bez vaření 20minut
Počet porcí Počet porcí: libovolný

Suroviny:

Balíček fazole, jedna velká cibule,stroužek česneku, troška másla a mouky na jíšku, kabanos nebo párek k osmažení, sůl, pepř, trošku majoránky, dvě lžičky sypkého bujonu nebo půl kostky normální.

Postup přípravy receptu

Fazoli uvaříme ve vodě doměkka (doba je různá podle druhu fazolí). Po uvaření přidáme k fazolím bujon, koření a sůl. prolisovaný česnek. Provaříme. Na trošce másla si uděláme jíšku z mouky.. vmícháme do vařící fazole. Na oleji opražíme nadrobno pokrájenou cibulku dohněda kterou také vmícháme do fazole. Nakonec na pánvi osmažíme bud kabanos nebo párek.

Autor Autor: (Jitka Žmolová)
Datum vložení Datum vložení:
4 kladná hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Klasická fazole po hustu s cibulkou"

autor: V.Satola (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.02.2015 10:02:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ten recept je naprosto normální,vařívaly ho už úplně stejně naše prababičky,vařím i já ve vlastní restauraci a ještě si nikdo nestěžovalsmajlik.Pokud má někdo po konzumaci jakékoliv potíže tak je to buď tím,že použil nekvalitní surovinu(y),nebo nemá v pořádku zažívací trakt a měl by navštívit lékaře.Chtěl bych dodat jen dvě věci:
1.)budete-li vařit fazole s bobkovým listem a novým kořením,jsou pak chutnější a na závěr se také dají dochutit ještě kapkou octa nebo citrónové šťávy a cukru.Zkuste základ připravit na sádle,či kousku vyškvařeného špeku a kousek másla přidat až při dochucování,fazole mají pak ten správný ,,šmrnc".smajlik
2.)vaření velice urychlíte,použijete-li fazole v nálevu z konzervy,pak celé vaření trvá cca 20 minut,podle šikovnosti kuchaře.
Hezký den a dobrou chuť

autor: Lenka Studénková (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.05.2014 20:50:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborný recept, vařívám opakovaně. U nás se také říká "po hustu". Nepříjde mi to divné.www.toprecepty.cz

autor: Jana Pá
vloženo: 17.02.2013 12:13:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jak napsala srettka smajliksmajlik, pak je to v pohoděsmajlik, nebojte se, rcp dávámsmajlik

autor: amarcha
vloženo: 17.02.2013 12:08:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já si je také namáčím den předem ale nemusí se, že jo. A řekla bych že tam tak působí i ta osmažená cibule, kterou každý snáší úplně jinak ale obecně řekla bych že nadýmání má člověk asi po každé luštěnině (aspon já teda ano)..

autor: srettka
vloženo: 14.02.2013 08:05:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vlaďka:lepe fazole namocit den predem a nekolikrat behem namaceni vodu slit, aby v sobe nemely tolik prdofínů, pak uz nedelaji takovou pasekusmajlik

autor: x.XXX.x
vloženo: 14.02.2013 02:11:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vlaďka: Taky jste do rána nespali? smajliksmajliksmajlik Že by do těch fazolí začli přidávat kofein a taurin? smajliksmajlik

autor: Vlaďka (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.02.2013 00:12:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Včera jsem to dělala přesně podle tohoto receptu a celá rodina měla stejné problémy, které se níže popisují, asi něco v tom receptu je podle všeho, špatně!smajlik

vloženo: 13.02.2013 12:16:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No, asi bych napsala nahusto, ale dělala jsem pár dní zpět něco podobného a nemělo to chybusmajliksmajlik

Jaruška Veselá z Kladna: Fazole na každého působí jinak. Moje dcera je miluje, ale má podobné problémy.smajlik

autor: Jája (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.02.2013 09:59:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

co to má být zase za "prznění " češtiny, "po hustu" to je děs..uplně se mi dělá husí kůže když to čtu

autor: kokronilla
vloženo: 13.02.2013 08:36:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak takhle jsem fazole ještě nedělala, jen hrách. Určitě vyzkouším, a napíšu jak chutnalo.

autor: Jaruška Veselá z Kladna (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.02.2013 01:17:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Měla jsem to včera k večeři a do rána jsem nespala.


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

recept fazole hrach fazule na husto jak udelat fazole pohustu lusteniny na husto zazole pohustu fazole na hust fazole na husto fazole na husto recept fazole pohustě vaření.cz fazole na husto recept na fazole na husto fazolove po hustu fazole na cibulce fazolky na husto fazole na cibulce recept fazole po hustzu fazola po hustu recept luštěniny s cibulkou fazola pohustu fazile na husto fazole s cibulkou veselé fazole klasické fazole na husto recepty na fazolky na husto recept fazole husté fazole cibulkou fazolové lusky na husto fazolový recept s cibulí fazole po hustu recept fazole po hustu fazole pohustu recept fazole na husto fazole nahusto fazele na husto fazola po hustu fazole po hustu recept recepty fazole na husto u hust fazole na cibuli recept na fazile fazole klasicky recept hrách po hustu


Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.






Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz