Fazolový salát k zavaření /sterilaci/

jana.vrbikova Kuchařka: jana.vrbikova

Doba přípravy: 1 hodina asi 10-15 půllitrovych sklenic Přílohy 0 názorů

Suroviny

1 kg rajčat
1 kg čerstvých paprik
1 kg cibule
2 dl oleje
fazole větší a menší (množství záleží na vás, kdo chce raději více fazolí nebo zeleniny.)
2 dl octa
1/4 kg cukru krystal
chilli koření dle chuti
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata, papriku a cibuli nakrájíme na kostičky a podusíme na 2 dl oleje až do změknutí.

  2. Uvaříme fazole ve slané vodě, podušenou zeleninu a fazole promícháme. Přidáme 2 dl octa, 1/4 kg cukru a trošku chilli.

  3. Plníme do sklenic a sterilujeme 20 minut na 80°C.

Poznámka

Já jsem dala chilli opravdu jen trošku, ale do středu každé sklenice jsem dala malou chilli papričku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Fazolový salát k zavaření /sterilaci/

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: salát z čerstvých fazolí sterilizace fazolových lusků sterilizace fazolek jak zavařit zelené fazolky zavaření zelených fazolek zavařené fazolové lusky sterilizace zelených fazolek jak zavařit fazole zavaření fazolek zavareni fazolovych lusku jak zavařit fazolky zaváření zeleniny fazolové lusky sterilizace zelené fazolky zavařené zelené fazolky-sterilizace sterilizace zelí recept fazolové lusky zavaření sterilizace zelených fazolí zelené fazolky sterilizace jak zavařit fazolové lusky

Zapomněl/a jsem heslo