Suroviny
Porce: asi 10-15 půllitrovych sklenic
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 868 kJ / 4 032 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 208,40 g |
Vláknina | 92,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 474,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolový salát k zavaření /sterilaci/
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQNk
Moje poznámka
Fazolový salát k zavaření /sterilaci/
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQNk
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 14 hodinami
Tématické fráze:
salát z čerstvých fazolí,
sterilizace fazolových lusků,
sterilizace fazolek,
jak zavařit zelené fazolky,
zavaření zelených fazolek,
zavařené fazolové lusky,
sterilizace zelených fazolek,
jak zavařit fazole,
zavaření fazolek,
zavareni fazolovych lusku,
jak zavařit fazolky,
zaváření zeleniny,
fazolové lusky sterilizace,
zelené fazolky zavařené,
zelené fazolky-sterilizace,
sterilizace zelí recept,
fazolové lusky zavaření,
sterilizace zelených fazolí,
zelené fazolky sterilizace,
jak zavařit fazolové lusky
Suroviny:
rajče,
paprika čerstvá červená,
cibule,
olej,
fazole,
ocet,
cukr krystal,
koření
Komentáře (1)