Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 118 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,28 g |
Tuky | 49,61 g |
Vláknina | 12,82 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 53,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2013 14:40
Vaclav Fronek: kupujeme celé jahňa, ktoré si dávame do mrazáku Aj s vnútornosťami. A keďže sestra toto nemusí, máme žľazy z 2 jahniat
16. 2. 2013 10:22
Býčí jsem už dělal. Na omajdu i jako řízek, ale že se dají sehnat JEHNĚČÍ to ani nevím. Snad někde v oblasti kde se více pěstují ovečky ? Ale máš +bodík 5
16. 2. 2013 09:56
Týý jo!! Terezko, býčí jsem už dělala, ale tyhle jehněčí jsem ještě snad ani neviděla!!
15. 2. 2013 22:26
Já žlázy ještě nikdy nedělala, ale lákají mne+
15. 2. 2013 22:06
tejaja:Terezko, ty řádíš na samý večer, že by jako taková inspirace před spaním Mám ráda žlázy býčí, tak proč ne jehněčí, když je to obojí se stejnou funkcí že Máš 3.boda
15. 2. 2013 21:45
srettka:
15. 2. 2013 21:42
srettka:
15. 2. 2013 21:38
tejaja:bože, mě tie guľe načisto oslepily, že jsem si popletla i druh přežvýkavce, z ovčího batolete jsem udělala mladého býčka no, ty rumbakoule mě nesvědčej
15. 2. 2013 21:28
srettka:
15. 2. 2013 20:35
srettka: jahňa, teda chlapček od ovečky
15. 2. 2013 20:33
O DÝÝÝJO to jsou guľe ty jsou sloní?? páč esli je nosíl býček, tak tahal snad po zemi, ne?
fajnšmekrum dobrou chuť, bejčkům oupřímnou šoustrast
fajnšmekrum dobrou chuť, bejčkům oupřímnou šoustrast
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 2 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 13 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 15 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 18 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vídeňská roštěná s rýží
Obelix uvařila před 2 minutami
Zapečená brokolice se smetanou, slaninou, bramborem a sýrem
Zlatka75 uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 10 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 11 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 11 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 11 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 12 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí žlázy ovčí žlázy ovci zlazy ovci zlazy recepty recepty ovci zlazy kozí zlazy recepty jehněčí žlázy recept ovčí žlázy jídlo beraní žlázy recepty jehněčí žlázy recepty jehněčí na hořcici jehněčí žlázy recepty na beraní žlázy beraní žlázy recept pečené ovčí žlázy ovce s hořčičnou ovčí žlaza mohu kuchyňsky zpracovat jehněčí žlázy? ovčí zlazy recept čištění jehněčí žlázy
Suroviny: jehněčí žláza, mléko, pyré rajčatové, hořčice francouzská, sůl, pepř, olej, vývar, cibule, česnek, mléko, mouka hladká, olej, ocet,
Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gXoj
11 názorů