Lilek alla parmiggiana
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 888 kJ / 1 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,74 g |
Tuky | 39,56 g |
Vláknina | 4,96 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 676 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 92,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Peču to tak, aby se mozzarella roztekla a chutě se spojily. Nebojte se dát více rajčatové omáčky, protože při servírování nesmí být parmiggiana suchá. Recept je na klasický zapékaný lilek, ne na odlehčenou verzi :))) všem přeji dobrou chuť :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 2. 2013 12:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Banana split
Přidáno před 19 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 3 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 3 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 3 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 6 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 6 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 9 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 9 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 10 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 11 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Další recepty
Tématické fráze: lilek recepty jak udělat rajčatovou polpu parmiggiana risotto s lilkem baklazan recept co udělat z lilku recept na parmiggiana parmiggiana recept lilek recept lilkova parmiggiana s mozzarellou jak pripravime lilek jak usušit lilek příprava polpy potravina polpy lilek odlehčená verze recept co uvařit z polpy
Suroviny: lilek, mouka hladká, olej olivový extra virgin, rajče sekané, česnek, víno bílé suché, bazalka čerstvá, sýr mozzarella, sýr parmazán strouhaný, sůl
Lilek alla parmiggiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJqX
1 názor