jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  36 000  receptů

Kefírové anglické bagety

Kefírové anglické bagety
nahoru
Kefírové anglické bagety Kefírové anglické bagety Kefírové anglické bagety Kefírové anglické bagety Kefírové anglické bagety Kefírové anglické bagety Kefírové anglické bagety Kefírové anglické bagety Kefírové anglické bagety Kefírové anglické bagety Kefírové anglické bagety Kefírové anglické bagety Kefírové anglické bagety Kefírové anglické bagety
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Domácí pekárna

Suroviny:

400g kefíru, 100ml vody, 50g sádla, 2-2,5 lžičky soli, 2 lžičky drceného kmínu, lžička sušeného česneku, 800g hladké mouky, 2 lžičky cukru, kostka (42g) droždí

Na potření vejce, na oblohu plátky anglické slaniny a strouhaný tvrdý sýr.

Postup přípravy receptu

Do pekárny dáme suroviny podle předpisu a zapneme program Těsto. Hotové těsto znovu na vále propracujeme, rozdělíme asi na 8 kusů, utvoříme bagety a na plechu dáme kynout.
Nakynuté potřeme vejcem, poklademe plátky slaniny, posypeme sýrem a dáme upéct do vyhřáté trouby.

Poznámka

Je to těsto velice příjemné na omak, určitě by se z něj daly upéct i rohlíky, veka nebo cokoliv jiného....a nádherně voní.
Hotové bagety jsou dobré a syté.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
22 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Kefírové anglické bagety"

autor: dexulka
vloženo: 29.07.2012 15:31:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc dobrý recept jako vždy smajlik Určitě zopakujeme smajlikPřidávám bod i foto smajlik

autor: cathleen
vloženo: 04.04.2012 17:44:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea, chocolate: smajlikholky, moc děkuju - za vyzkoušení i fotky. Vždycky mě potěšísmajlik

autor: chocolate
vloženo: 04.04.2012 16:31:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přidávám konečně foto z nedělního pečení.Bagetky byly výbornésmajlik.

autor: 1974andrea
vloženo: 01.04.2012 17:57:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak Ivčo, dopečeno, ochutnáno a nafoceno. Jsou moc dobré a ta sušená smažená cibulka v nich nemá chybu. Foto dodánosmajlik

autor: vybusna
vloženo: 01.04.2012 15:58:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chocolate: tak to hej....ja som ho mala v chladnicke dlhsie....vies co hrozne to bolo, az ma striaslo ked som si spomenula na tu chut.....

autor: chocolate
vloženo: 01.04.2012 15:56:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vybusna:Ne ne, mám čisté sádlo bez výpeku z minulé nedělesmajlik.
Já to tam "prdnu" a uvidíme.

autor: vybusna
vloženo: 01.04.2012 15:38:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea: to by bolo skvele....susena cibula je bozia....moja tehotna dcera ju pojeda lyzicou, len tak bez nicoho

autor: vybusna
vloženo: 01.04.2012 15:31:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chocolate: tak si predstav, ze ja som mala v chladnicke asi dva mesiace husie sadlo...resp. ked som piekla hus, tak som si zlievala, takze ten vypek..ale ja to chapem ako sadlo. no a potom som isla varit nieco, kde som to sadlo pouzila a musela som to vyhodit....strasne to chutilo...potom mi mamka povedala, ze ano, ze taketo vypecene sadla su len na okamzite pouzitie, ze ked stoja, tak ako keby zosmrdli....ze nie je to poriadne preskvarene....

autor: 1974andrea
vloženo: 01.04.2012 15:29:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chocolate:Tak schválně, jak dopadnemesmajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 01.04.2012 15:28:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka:|Tak jsem hned volala sousedovi, že holky naše slovenské po něm toužísmajlik a hlavně po jeho sušené cibulismajlik, tak se tam prý taky chystásmajlik

autor: chocolate
vloženo: 01.04.2012 15:28:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já se je dnes chystám dělat a mám jen husí sádlo, to by nemělo vadit, ne?Je to relativně malé množství.

autor: magdalenka
vloženo: 01.04.2012 15:18:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea: pošli...

autor: magdalenka
vloženo: 01.04.2012 15:18:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

maris: Vietnamci u nás ešte potraviny, zeleninu ako u vás neprevádzkujú...čo je zvláštne. Bufety a bistrá áno.

autor: 1974andrea
vloženo: 01.04.2012 15:15:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vybusna:Já ji mám od kamaráda, bude ji tady v Čechách distribuovat asi do Lidlu. Je vynikajícísmajlik a bude asi za 13Kč. Mohla bych ho poslat dělat kšefty na Slovensko, když tam není k dostánísmajlik

autor: maris
vloženo: 01.04.2012 15:13:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vybusna: dovolím si odpovědětsmajlik. Je k dostání bez problémů, výbornou mají např. i v IKEA, já ji kupuji tam, nebo prodejně Svět oříšků, taky je k dostání u Vietnamcůsmajlik

autor: spagetka
vloženo: 01.04.2012 15:13:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vybusna: Kupuju si smaženou cibulku v Lídlu nebo v Kauflandu, ale z Lídlu mi přijde lepší

autor: magdalenka
vloženo: 01.04.2012 15:12:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vybusna:ja som ju videla iba v IKEA (BA), ale nemusím vedieť o všetkom, možno aj inde...

autor: vybusna
vloženo: 01.04.2012 15:04:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea: prosim ta....dostat v cechach (a tym padom urcite aj na slovensku) susenu smazenu cibulku (tzv . holandska) Ja to ako blazon nosim z nemecka a mala by som v batozine miestecko na inu vec.

autor: 1974andrea
vloženo: 01.04.2012 14:55:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

cathleen:Tak už se mi to míchá v pekárně. Jen jsem neměla sušený česnek, ale dala jsem sušenou smaženou cibulkusmajlik a sádlo se škvarkamasmajlik. Doufám, že to dobře dopadnesmajlik

autor: cathleen
vloženo: 01.04.2012 11:24:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea: krucajz smajlik Zkus teda navazit 350 g podmasli s tim, ze v pripade potreby 2-3 lzice pridas. Testo nema byt tuhe jako treba na chleba, je volnejsi.

autor: 1974andrea
vloženo: 01.04.2012 11:15:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivčo, mám toho podmáslí 500ml a ty máš ten kefír v gramech, mám to podmáslí teda navážit na gramy? To jsou otázky, viďsmajlik nezlob sesmajlik

autor: cathleen
vloženo: 01.04.2012 11:13:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea: Andri, pokud je ridke, tak uber i 50-70 ml podmasli. Ja mam kefir domaci, pomerne hodne husty.

autor: 1974andrea
vloženo: 01.04.2012 11:00:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

cathleen:Nemám husté, normální nešlehané, takže řídkésmajlik. Takže stačí ubrat, jo? Díky, zkusímesmajlik

autor: cathleen
vloženo: 01.04.2012 10:57:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea: slehane podmasli? To je huste skoro jako kefir. Chutove to bude urcite stejne, jen, pokud mas podmasli ridsi, nez kefir, dej ho o 2-3 lzice mene.

autor: 1974andrea
vloženo: 01.04.2012 10:45:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Potřebuju poradit. Můžu použít místo kefíru podmáslí: Mám ho v lednici, kefír nikolivsmajlik

autor: smiskova.z
vloženo: 11.12.2011 10:33:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

anglické rohlíky upečeny - snězeny a byla to mňamka :)))smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 28.04.2011 19:08:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

cathleen:původně jsem chtěla dělat tvoje "bandurky"leč...melta doma nebyla,takže druhá alternativa byla tradiční"trojhránky"smajliksmajlik a nakonec na mě v "náhodných"jukly tyto bagetky..tak jsem je spáchala..jako vždy,máš pravdu,těstíčko je jak peřinka,moc dobře se s ním dělalo a vonělo to už v pečce..a to jsem omylem hmátla po sušeném česneku..a on to sušený,ale mědvědísmajliktak tam šly obasmajlik
tvary i patvarysmajliksmajlikjsem dělala různésmajlik
ale jsou výýbornésmajliksmajliksmajlik
díkysmajlik
P.S.samože dávám zasloužený bodík a pár fotek..nevěděla jsem kterou,kdyby se ti jich zdálo moc,písni a já smáznusmajliksmajlik

autor: monikaK
vloženo: 20.02.2011 07:56:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rohlíky mi moc chutnaly a určitě je ještě udělámsmajlik
Toto bylo moje první dílko z pekárnysmajlik

autor: jIRKA (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.04.2010 14:17:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ROZHODNĚ LEPŠÍ NEZ Z KRAMU

autor: Laurasuper
vloženo: 20.03.2010 15:48:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jsou dobré, ale ještě jsem nenašla recept, který by by nám doma chutnal, víc než kupované! Prostě pořád něco tomu chybí.smajlik

autor: Nadja
vloženo: 28.02.2010 14:27:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik+ bodíksmajlik

autor: Ája (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.02.2010 14:15:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chci se k tomuto receptu zeptat, jakou roli v něm hraje kefír. Co když kefír nedám, dá se něčím nahradit a co to potom s rohlíky po upečení "udělá"?

autor: cathleen
vloženo: 10.01.2010 22:00:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani,gramaz vsech surovin muzes o ctvrtinu nebo i polovinu snizit. To uz utahne kazda pecka smajlik

autor: Janka 46
vloženo: 10.01.2010 21:18:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypadaji skvelesmajliksmajlik jenom jsem jeste nedavala do pekarny takove mnozstvi moukysmajlik neni to na urcity druh pekarny? diky za odpovedsmajliksmajlik

autor: Iriska
vloženo: 20.08.2009 11:37:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ty mě k tomu pečení přinutíš smajliksmajliksmajlik Vypadá to fakt super smajliksmajlik Máš boda

autor: finneta
vloženo: 26.06.2009 14:23:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dnes jsem je pekla. ale anglickou a sýr jsem dala dovnitř rohlíku (sýr jsem jakoby zabalila do anglické a to jako klasické plněné rohlíky zabalila) a byla to dokonalost. vážně jsou moc dobré, vláčné a i můj manžel s dcerou se ráno u snídaně dohadovali, kdo sní ten poslední kousek.smajliksmajlik dávám bodík smajlik

autor: hekute (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.01.2009 19:21:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem je dělala přesně dle receptu- jen z poloviční dávky a naprosto dokonalé...křupavé...no božííí...fakt Děkuji za skvělý receptsmajliksmajliksmajlik

autor: Merylas
vloženo: 17.01.2009 13:53:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Žížalo, taky čekám na foto smajlik

autor: spagetka
vloženo: 16.01.2009 14:01:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Źížalko, to je dobře, žes to vyzkoušela i s jinou moukou, taky tu bílou nemusíme. A upeču to v troubě, tak jsem zvědavá smajliksmajlik

autor: Paprika
vloženo: 16.01.2009 13:46:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Žížalko, kde je fotka, já jsem teď na recepty, fotky a recenze k DP dost natěšenásmajliksmajliksmajlik

autor: zizala
vloženo: 16.01.2009 12:16:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jsou fakt výborné, až budu mít chvilku, přidám foto. Nemám ráda jen bílou mouku, takže polovinu množství jsem dala celozrnnou a chlebovou. Pekla jsem s kastrůlkem vody v troubě, aby nebyla moc tvrdá kůrka a byly SUPER, rodina si mlaskala. smajliksmajliksmajlik

autor: Marta (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.01.2009 19:58:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za rady a vyzkouším a dám vědět. Dík Martasmajlik

autor: cathleen
vloženo: 10.01.2009 08:01:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Marti, kefír dávám normálně studený a jestli myslíte kvásek z droždí (tekutina, cukr, droždí)smajlik.....tak v pekárně ho netřeba, tam se dají suroviny v pořadí - tekutiny,sypké - a nemusíte se starat, vytáhnete teplé nakynuté těsto.
Ale jestli to chcete dělat bez pekárny, udělala bych kvásek z těch 100ml vody (teď bych ale ohřála...), trochy cukru a droždí a toto pak zapracovala s ostatníma surovinama.smajlik

autor: Marta (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.01.2009 14:46:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jenom mě zajímá ten kefír vlažný ,nebo studený a patří tam klasický kvásek.díkessmajlik Marta

autor: Merylas
vloženo: 09.01.2009 08:01:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Marto, pekárna tady slouží jen k tomu, že nám zpracuje těsto a těsto v ní vykyne. Jinak jde těsto udělat běžným způsobem buď v nějakém robotu, nebo i ručně vařechou, ale to už snad dnes nikdo nedělá smajlik Bagety jsem pekla, jsou moc dobré smajlik

autor: Martea (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.01.2009 07:19:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taka vypadaji nadherne ,ale nemam pekarnu tak nevim jestli vysledek bude dobry.Marta

autor: vybusna
vloženo: 30.12.2008 21:36:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ty kokso...merylas, tak tie rozky su ukazkove...teda...ani neviem slova na to najst.

autor: Merylas
vloženo: 30.12.2008 19:45:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Podle receptu jsem dělala z poloviny bagety s anglickou slaninou a sýrem a z druhé poloviny rohlíky, taky ty jsem potřela vejcem. Moc nám chutnají, s těstem se moc dobře pracuje a nic jsem nepřidávala, poměry jsou OK. Díky za recept, je smajlik

autor: Marta
vloženo: 30.12.2008 19:34:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vypadají moc dobře smajlik a ta výhoda - už nebudeme muset přemýšlet, s čím si ty bagetky dát, když jsou už předem obložené smajliksmajlik

autor: zdenicka00
vloženo: 29.12.2008 20:10:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Za rok,co mám domácí pekárnu jsem vyzkoušela hodně receptů na rohlíky,ale z žádného jsem nebyla nadšena.Čerstvě upečené byly dobré,ale po několika hodinách už nic moc.Vyzkouším ještě tohle těsto z kefíru.

autor: Lusinda79
vloženo: 29.12.2008 19:59:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to pěkné, pěkné, pěknéééé..ten kefír je bezva fígl.smajlik

autor: Merylas
vloženo: 29.12.2008 18:17:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik No teda cathleen smajliksmajlik

vloženo: 29.12.2008 17:59:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 29.12.2008 17:11:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik - vyzkouším

autor: zizala
vloženo: 29.12.2008 17:03:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Anglické rohlíky jsem už dělala, ale ne z kefíru. Takže ukládám...díksmajliksmajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a jedna a znak ")" - např.: (5)

Tématické fráze

predpis na anglicke rohliky recept na anglické rohlíky domácí pekárna anglické rohlíky recepty anglické rohlíky jak udělat anglický rohlík bageta recept recept na bagety pekárny chleba recenze recepty na bagety křupavé rohlíky top recepty bagety anglické bagety domácí pekárna recenze anglicke rohliky recept anglické rohlíky z kefíru domácí pekárny recenze recenze nádobí ballarini anglická bageta kefírové těsto rohlíky z kefíru bagety v domácí pekárně recept bageta bagety z kefíru testo na anglicky rohlik anglické rohlíky - recept domácí bagety domaci anglicky rohlik anglické rohlíky z domácí pekárny bagety recept anglické rohlíky anglicky rohlik recept recept na anglický rohlík bagety z domácí pekárny domácí bageta domácí kefír kefírové anglické bagety kefírové rohlíky kefírové bagety kefírová bageta anglický rohlík kefírové anglické rohlíky recepty pro domácí pekárnu-bagety




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Partneři

Recepty online Dobré Recepty Videorecepty Máminy recepty
Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Výměna odkazů | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz