Kefírové anglické bagety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 129 kJ / 3 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,00 g |
Tuky | 71,32 g |
Vláknina | 29,86 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 6,58 g |
Sůl | 16,40 g |
Sacharidy | 615,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to těsto velice příjemné na omak, určitě by se z něj daly upéct i rohlíky, veka nebo cokoliv jiného....a nádherně voní.
Hotové bagety jsou dobré a syté.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2018 16:58
Bagety jsou moc dobré, jen příště udělám z poloviny, teď jsme jich měli snad 20 menších kusů . A syté jsou
29. 7. 2012 15:31
Moc dobrý recept jako vždy Určitě zopakujeme Přidávám bod i foto
4. 4. 2012 17:44
1974andrea, chocolate: holky, moc děkuju - za vyzkoušení i fotky. Vždycky mě potěší
4. 4. 2012 16:31
Přidávám konečně foto z nedělního pečení.Bagetky byly výborné.
1. 4. 2012 17:57
Tak Ivčo, dopečeno, ochutnáno a nafoceno. Jsou moc dobré a ta sušená smažená cibulka v nich nemá chybu. Foto dodáno
1. 4. 2012 15:58
chocolate: tak to hej....ja som ho mala v chladnicke dlhsie....vies co hrozne to bolo, az ma striaslo ked som si spomenula na tu chut.....
1. 4. 2012 15:56
vybusna:Ne ne, mám čisté sádlo bez výpeku z minulé neděle.
Já to tam "prdnu" a uvidíme.
Já to tam "prdnu" a uvidíme.
1. 4. 2012 15:38
1974andrea: to by bolo skvele....susena cibula je bozia....moja tehotna dcera ju pojeda lyzicou, len tak bez nicoho
1. 4. 2012 15:31
chocolate: tak si predstav, ze ja som mala v chladnicke asi dva mesiace husie sadlo...resp. ked som piekla hus, tak som si zlievala, takze ten vypek..ale ja to chapem ako sadlo. no a potom som isla varit nieco, kde som to sadlo pouzila a musela som to vyhodit....strasne to chutilo...potom mi mamka povedala, ze ano, ze taketo vypecene sadla su len na okamzite pouzitie, ze ked stoja, tak ako keby zosmrdli....ze nie je to poriadne preskvarene....
1. 4. 2012 15:29
chocolate:Tak schválně, jak dopadneme
1. 4. 2012 15:28
magdalenka:|Tak jsem hned volala sousedovi, že holky naše slovenské po něm touží a hlavně po jeho sušené cibuli, tak se tam prý taky chystá
1. 4. 2012 15:28
Já se je dnes chystám dělat a mám jen husí sádlo, to by nemělo vadit, ne?Je to relativně malé množství.
1. 4. 2012 15:18
1974andrea: pošli...
1. 4. 2012 15:18
maris: Vietnamci u nás ešte potraviny, zeleninu ako u vás neprevádzkujú...čo je zvláštne. Bufety a bistrá áno.
1. 4. 2012 15:15
vybusna:Já ji mám od kamaráda, bude ji tady v Čechách distribuovat asi do Lidlu. Je vynikající a bude asi za 13Kč. Mohla bych ho poslat dělat kšefty na Slovensko, když tam není k dostání
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 5 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 14 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 54 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 2 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 3 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 6 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 6 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 7 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 8 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Kiwi v kuchyni: Jeho kyselkavá chuť vynikne ve smoothie i v lahodném džemu
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Další recepty
Tématické fráze: kefírové rohlíky pekárny chleba recenze anglický rohlík rohlíky z kefíru bageta recept anglické rohlíky z domácí pekárny bagety recept anglické rohlíky domácí bageta anglicke rohliky recept domaci anglicky rohlik recept na bagetu domácí pekárny recenze recept na anglické rohlíky recept bageta domácí kefír bagety v domácí pekárně domácí pekárna anglické rohlíky anglicky rohlik recept bagety z domácí pekárny
Suroviny: kefír, voda, sádlo, sůl, kmín drcený, česnek sušený, mouka hladká, cukr, droždí, vejce, slanina anglická, sýr strouhaný
Kefírové anglické bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkA3
56 názorů