Zelná pečeně
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 9 041 kJ / 2 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,78 g |
Tuky | 175,16 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 8,55 g |
Sůl | 21,14 g |
Sacharidy | 41,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept jsem objevila v infocentru v Aši, kde propagovali „Přeshraniční gastronomické slavnosti“ . K tomuto báječnému jídlu ještě podávají v kraji Oberfanken omáčku, kterou dělají ze zbylé vody z kyselého zelí, trochu bílého vína, přidají jemně nasekanou podušenou cibuli a zahustí moukou. Na dochucení použijí – typicky fancké – cukr, sůl, koření, případně kysanou smetanu a podávají samozřejmě s brambory.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 6. 2013 15:27
Vždycky jsem zapékala jen mleté se zelím, ale toto bude příjemná změna
6. 6. 2013 15:15
aisha: díky
6. 6. 2013 14:20
Moc pekny receptik..
6. 6. 2013 13:56
jarkaskrobakova díky za komentář
jarda Kadic díky a až vyzkoušíš, dej vědět
jarda Kadic díky a až vyzkoušíš, dej vědět
6. 6. 2013 13:10
Už je to uloženo
6. 6. 2013 13:09
Moc pěkný recept
6. 6. 2013 12:17
Jitkas: díky, já mám zelí moc ráda a pořád hledám nové inspirace, tahle byla povedená.
6. 6. 2013 12:15
Pipre, Snazilka, Jirholu díky za komentáře. Je to báječné jídlo z "jednoho hrnce". Rozhodně jsem ho nedělala naposledy.
6. 6. 2013 12:15
Tvoje "zelne" recepty jsou jeden lepsi nez druhy. Vypada to mooooc dobre, o chuti nemam pochyb !!
6. 6. 2013 12:13
maris: s tou kapustou a česnekem to bude také dobrůtka. Zbylo nám ještě trochu našeho kysaného zelí a když jsem objevila tenhle recept, přímo jsem zajásala. Dělala jsem jídlo hned v neděli a nemělo to chybu. Díky za typ na kapustu i komentář
6. 6. 2013 11:58
Učitě hodně dobré+
6. 6. 2013 11:48
To je krása - u nás také vyzkoušíme!
6. 6. 2013 11:35
Určitě moc dobré, vyzkouším, já dělám stejně, ale s kapustou, ještě přidávámm česnek a majoránku, máme to moc rádi, se zelím je to dobrý nápad+2
6. 6. 2013 11:27
Moc bychom si pochutnali, zelí s mletým masem máme rádi
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Bábovka tvarohová
laura_s uvařila před 30 minutami
Kuřecí mléčná polévka s trhaným masem
MirkaP uvařila před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se sušenými rajčaty opékané na másle
MirkaP uvařila před 1 hodinou
Šlehačkové koláčky
Eva-Maria uvařila před 2 hodinami
Bezinkový sirup
Merylas uvařila před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Ivona1414 uvařil před 3 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
mafinka888 uvařila před 3 hodinami
Jelení kýta na smetaně
Lucie Hertlova uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Petaja uvařila před 4 hodinami
Polévka s kapáním
JanaBerckova uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zelné recepty pečené zelné řízky recept zelné slavnosti zelná pečně zelna hlavka recepty čerstvé zelí recepty zelna slavnost hlávkové zelí s mletým masem housky za pecene se slaninou recepty hlavkove zeli s mletym masem zelna pecene hovězi pěčeně zeli zelná hlávka druhy čerstvé hlávkové zelí s mletým masem
Suroviny: zelí kysané, cibule, maso mleté, slanina, houska, vejce, mléko, sůl, pepř, kmín celý, sádlo, strouhanka
Zelná pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rgr
29 názorů