Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Zelňačka z hlávkového zelí

Klasická zelňačka patří mezi nejznámější a nejoblíbenější polévky zimní sezony. Zkuste ale zajímavou obměnu - použití hlávkového zelí místo kysaného. Jednoduchou přípravu zvládne každý a talíř horké, voňavé polévky krásně zasytí i zahřeje.

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

2. 12. 2008 15:12

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 249 kJ / 299 kcal
Bílkoviny14,00 g
Tuky1,60 g
Vláknina21,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 126 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy46,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jikotka Jikotka

21. 1. 2018 17:23

isindy: Díky,mám radost,že jsi polévku pochválila...:-K

isindy isindy

21. 1. 2018 17:03

výborná :yes: přidávám i fotku a bod :-8

Robert

21. 8. 2017 13:06

Polévka je skvělá, já dávám do základu kostičky anglické slaniny a místo klobásky dám nakonec játrovou zavářku, je to sice zvláštní, ale polévka má zase jiný rozměr, super recept :yes:

Luboš

13. 2. 2017 19:40

Je to jednoduché a výborné. Zelňačku mám rád do kysela, tak si pak do své porce trochu octa a dílo je dokonáno do úplné parády! Ale jasně, že to nemusí chutnat takto každému.

Tomáš

7. 6. 2016 00:35

Žiju na Novém Zélandě uz 13 let rad vařím, zelñacka je supe

Nikola

1. 5. 2016 08:59

Nejlepší zelnáčka... taky dělám z hlav. Zelí za mě prostě jednička :-K:-*:yes::yes:

Blanka23

16. 12. 2013 21:33

Výborná a chutná :-):yes:

Matus

26. 5. 2013 11:04

Ahoj.Teprv ted ji delam,ale ten postup jsi mohla mit podrobnejsi:-p

Jikotka Jikotka

21. 3. 2013 15:18

MílaO.:To mě těší :-K:-K:-K:-D

MílaO.

21. 3. 2013 12:39

Výborná polévka. Znám i jiné recepty, ale tenhle asi bude vítěz. Díky!:-)

Jikotka Jikotka

16. 10. 2012 21:13

ricardo:To jsem ráda že zelňačka chutná v takové dálce :-K:-K:-D

ricardo

16. 10. 2012 20:25

bydlim v andaluzii uz 25 let a varim rad zelñacka je superwww.toprcepty.cz

Katka

31. 3. 2012 12:12

Jednoduchý receptík a opravdu výborně chutná!:-):-):-)Děkuji za něj!

Alena.Safr

9. 9. 2010 18:04

:-8 jo - a mám ji taky do červena - díky klobásce a paprice, díky za skvělý recept:-K

Alena.Safr

9. 9. 2010 18:02

právě jsem ji dovařila - opravdu je to mňamka, mám ji na zejtra k obědu, dávám bodík a vřele doporučuji:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polévka z hlávkového zelí zelna polevka z hlávkového zelí zelňačka z čerstvého zelí polévka z hlávkového zelí recept zelnačka ze sladkého zelí hlávkové zelí polévka polévka ze sladkého zelí zelňačka zelná polévka z čerstvého zelí polévka z čerstvého zelí polevka hlavkove zeli francouzská zelňačka polevka s hlavkoveho zeli hlávkové zelí recepty zelňačka s čerstvého zelí zelná polévka ze sladkého zelí zelňačka z čerstvého zelí recept recepty z hlávkového zelí polevka ze zeli polévka z nového zelí

Suroviny: zelí, brambory, klobása, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, kmín celý, masox, sůl, cibule, jíška, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Zelňačka z hlávkového zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31PA