Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žebírka slavnostní

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 493 kJ /
357 kcal
Bílkoviny21,87 g
Tuky15,75 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 519 mg
Sodík 206 mg
Sůl0,44 g
Sacharidy31,34 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z vajec, mléka a mouky uděláme těstíčko, v němž obalíme kousky banánů a žampiónů. Krok 2: Osmažíme je na oleji a položíme na nahřáté talíře s vařenými bramborami. Ozdobíme zeleninou. Krok 3: Žebírka mírně osolíme, rychle opečeme po obou stranách a nabodneme na dlouhý nůž, polijeme koňakem, zapálíme a flambujeme.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žebírka slavnostní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lO5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žebírka slavnostní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lO5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

+1 nádhera

:-p:-p:-p:yes:+

silně jedlé foto:-p;-):-):yes::yes::yes::-K

Tipujem, že podľa receptu by sa malo použiť karé, hodí sa na minútkovú úpravu. Vyzerá to zaujímavo.

Místo koňaku (ten doma nebyl) jsem dala 54% slivovici, snad to nebude vadit, přidávám foto a:yes:+1

Tématické fráze:
srbské žebírko recept top recepty, kančí žebra, pecena kanci zebra, kančí žebra recept, výborný slavnostní oběd, americká žebírka, kančí žebra recepty, srbské vepřové žebírko, recepty kančí žebra, recept kančí žebra, recept na kančí žebra, vepřová žebírka, marinovaná žebra recept, tipy na slavnostní oběd, pečená kančí žebírka, americká žebra, kanci zebra-recepty, marinovaná kančí žebra, vepřová žebírka recept, pečené kančí žebra

Suroviny:
žebra vepřová, vejce, mléko, mouka polohrubá, banán, žampióny, olej olivový, sůl, koňak

Přidat fotografie receptu