Kovářovo tajemství
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 988 kJ / 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 100,05 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 10,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tip: Perfektní je podávat s česnekovou tatarskou omáčkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 8. 2013 14:09
MartaU:mám na mysli česnek, slaninu a cibuli jak je dále v postupu, myslím si, že je to škoda, mám ve zvyku vyhledávat recepty třeba podle surovin, co mám zrovna k dispozici a potom se mi tam tenhle neobjeví. Sůl jsem fakt nemyslela, navíc v surovinách je uvedena. Ale vždyť je to další z 32000 receptů, není to jedno
5. 8. 2013 13:38
Jaké suroviny máte na mysli?? Třeba,že brambory mírně osolíme?? Já to také tak dělávám,jak je psáno,jen to dělám z krkovičky.Je to štavnaté a supéééér.Jen maso po osolení a pepření potřu trochou hořčice a šoupnu na to ještě plátek anglické.Je to oběd bez špinavého nádobí.Jinak brambory dávám na pomaštěný alobal a pak teprve maso.štáva pěkně steče dolů a brambory mají výbornou chut.Jen je to třeba zabalit tak,aby štáva nevytekla.
5. 8. 2013 12:35
Může to být moc dobré možná by to chtělo doplnit seznam surovinnebo je to to tajemství
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 8 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 10 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 11 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 22 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 31 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 47 minutami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 55 minutami
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 1 hodinou
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 2 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 3 hodinami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 4 hodinami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kozí nebo beraní rohy ve sladkém nálevu s rozinkami: Tento recept doporučujeme vyzkoušet
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Další recepty
Tématické fráze: kovářovo maso tajemstvi v alobalu kovářova vepřová pečene recept tajemství v alobalu recept tajemstvi mysli kovařovo maso recept kovářova pečeně recept na tajemství v alobalu tajemství v alobalu. tajemstvi alobalu
Suroviny: kýta vepřová, brambory, olej, sůl, pepř
Kovářovo tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rp0E
3 názory