Rizoto z hovězího srdce, žampiónů a z mascarpone
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 9 941 kJ / 2 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,29 g |
Tuky | 50,75 g |
Vláknina | 23,88 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,94 g |
Sacharidy | 263,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2013 13:36
30. 8. 2013 12:53
30. 8. 2013 12:40
30. 8. 2013 11:55
30. 8. 2013 09:47
30. 8. 2013 09:30
30. 8. 2013 09:10
29. 8. 2013 17:53
29. 8. 2013 16:45
29. 8. 2013 16:39
29. 8. 2013 16:25
29. 8. 2013 16:22
29. 8. 2013 16:21
ono dobře odblaněné a očištěné hovězí srdce může fakt připomínat jiný druh masa. Mě spíš zaráží vaření 4 hodiny. Já srdce dělám celkem často, ale určitě ani v normálním hrnci nevařím tak dlouho, je fakt,že v papiňáku je měkké v pohodě za hodinu, max. za 70 minut. V normálním hrnci nejvýš 2 hodiny i při mírném varu
29. 8. 2013 16:19
29. 8. 2013 16:15
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 6 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 3 minutami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 31 minutami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 2 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: risoto s mascarpone rizoto s maskarpone mascarpone recepty hovezi srdce recept zizoto s mascampore recept na hovezi sr risotto mascarpone recept na hovězí srdce hovězí srdce recepty hovezi srdce na žampiony hovězí srdce recepty maso s mascarpone rizoto obrazek rizoto ze žampionů muze se osolit srdce hovädzie srdce maso mascarpone minuka z hovězího srdce recepty hovezi sr vaření hovězího srdce
Suroviny: srdce hovězí, rýže arborio, srdce hovězí, víno červené, žampióny, pórek, mrkev, parmazán, mascarpone, petrželka, sůl, pepř, olej
Rizoto z hovězího srdce, žampiónů a z mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nlGD
15 názorů