Kapr od Bošileckého mostku
Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 521 kJ / 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,89 g |
Tuky | 91,12 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Recepty od Dony
Ještě ráno jsem myslela, že budu dělat "Kapra od bolševického mostku" :-)))). Název mne samozřejmě zaujal. Takže by se taky mohl nazývat Kapr od bolševického mostku-aneb..Remková, vem si brýle!! :-D :-D
Mimochodem, je skvělý!!! :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2013 16:37
casino: Zde jsem opravdu nic nevysušila a na mou obranu snad jen.. jsem kuchař lajk
4. 12. 2013 11:48
K dobrým receptům se nevyjadřuju proto, že mi přijde blbé nosit dřevo do lesa
Dobrý recept lze dobře opsat, ale i dobře zmršit a často se už z receptu dá odhadnout, zda "autor" podle "svého" receptu i vaří.
Tady mě zaujala zmínka: "...asi na 20 minut, možná malinko více..."
V české kotlině, kde se obecně ryby tepelně zpracovávají příliš dlouho, až do stavu takřka (pro gurmety) nepoživatelného je ta zmínka o čase úpravy jako z jiného světa!
Jana Remkova: Díííky
A proč to tu píšu?
Třeba si to někdo přečte, a příště než začne cokoli šupinatého "sušit" v troubě či na pánvi, tak si vzpomene, že rybce stačí v teple pobejt pár minut a ne celou věčnost...
(A nemyslete si, taky jsem už z několika, nejen vánočních kaprů, vyrobil popundekl v trojobalu
Dobrý recept lze dobře opsat, ale i dobře zmršit a často se už z receptu dá odhadnout, zda "autor" podle "svého" receptu i vaří.
Tady mě zaujala zmínka: "...asi na 20 minut, možná malinko více..."
V české kotlině, kde se obecně ryby tepelně zpracovávají příliš dlouho, až do stavu takřka (pro gurmety) nepoživatelného je ta zmínka o čase úpravy jako z jiného světa!
Jana Remkova: Díííky
A proč to tu píšu?
Třeba si to někdo přečte, a příště než začne cokoli šupinatého "sušit" v troubě či na pánvi, tak si vzpomene, že rybce stačí v teple pobejt pár minut a ne celou věčnost...
(A nemyslete si, taky jsem už z několika, nejen vánočních kaprů, vyrobil popundekl v trojobalu
4. 12. 2013 00:46
Jani, kaprik sice nebyl na sklade, takze jsem delala z vlastniho ulovku, ale znamenite papanicko.. Dekuji a posilam veliky bodik..
29. 9. 2013 10:39
23. 9. 2013 14:15
Mňam,kapřík je u nás oblíbenýa Ty ho máš moc hezky připraveného
23. 9. 2013 11:17
Jana Remkova:no tak to už se těším
23. 9. 2013 11:05
Irule: No a dnes bude pstruh po šumavsku
23. 9. 2013 07:03
skvělé, ryby zbožňuju
22. 9. 2013 23:07
srettka:
22. 9. 2013 22:53
já sa omlúvam, ale též jsem tam na moje čučky viďála teho bolšivíka sem to mušíla 3x přečítat ale naščescí je to faktum kapr dymokrat
22. 9. 2013 22:00
vem si brýle hezký kapřík
22. 9. 2013 11:07
hanes24:
22. 9. 2013 03:19
bolševický taky není špatný název, ten by byl ulovený Aurorou?Ten bude aktuální teď, před volbami. Jídlo za nic nemůže.
21. 9. 2013 17:04
Pěkná a zajímavá příprava kapříka
21. 9. 2013 15:41
Zrovna včera jsme měli k večeři kapra. Kapra máme rádi na všechny způsoby a ten tvůj bude
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 6 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 10 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 3 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 3 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 5 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 6 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Pět variant chřestu: Krémová polévka pro labužníky, dokřupava osmažený v těstíčku a luxusní chuť má jako náplň v palačince
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho se vari kapr písně o kaprovi písnička o kaprovi písnička o kaprovi jak delat z kapra jak udelat v troube krupaveho kapra jak dlouho dělat kapra na pánvi zapeceny kapr podle p.janu písničky o kaprovi kapr v trojobalu v troubě kapr jako blato písnička na tom bošileckým mostk kapr k večeři mostky vanočni cukrovi kapr
Suroviny: kapr, sůl, pepř, paprika sušená sladká, slanina anglická, paprika čerstvá bílá, rajče, olej, máslo
Kapr od Bošileckého mostku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXpl
22 názorů