Přesnídávka jablečno-mrkvovo-broskvová
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 058 kJ / 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 3,44 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 152,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2013 23:54
22. 10. 2013 07:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 3 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 4 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 9 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Mahtaito uvařila před 33 minutami
Domácí nudle
jalamo uvařil před 1 hodinou
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 2 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 2 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 4 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 5 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 5 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 7 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 7 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: broskvové pyré přesnidavka z broskvi mrkvovo-jablečná přesnídávka jablečná přesnídávka s broskvemi jablečno mrkvové pyré broskvova přesnidavka jablecnomrkvova přesnídávka přesnidávky jablečné broskvová přesnídávka s jablky recept konzervace mrkve broskve konzervace jablečné pyré s mrkví jablecno dynova presnidavka jablečno bananova přesnidavka jablečna přesnidavka konzervace jablek broskvová přesnídávka s jablky broskvová přesnídávka recept jablečná přesnídávka recept mrkvovojablecna presnidavka
Suroviny: broskve, jablko, mrkev, cukr, kyselina citronová
Přesnídávka jablečno-mrkvovo-broskvová
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0MWV
2 názory