Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 082 kJ / 2 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,25 g |
Tuky | 164,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 0,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vypadá to jako pracné, ale není. Pouze je nutné vždy pečlivě sledovat pečení. Ale stojí to za to. Každý gurmán i gurmet bude pět pouze chválu. Je to ovšem dost finančně náročné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2013 10:09
6. 11. 2013 01:54
6. 11. 2013 00:47
5. 11. 2013 19:06
Cenově je to opravdu trochu náročnější,ale když to vezmeš,že kažý týden to určitě nevaříštak je to v pohodě
5. 11. 2013 11:54
5. 11. 2013 11:43
5. 11. 2013 11:14
5. 11. 2013 11:11
5. 11. 2013 11:11
5. 11. 2013 11:10
5. 11. 2013 10:59
Jinak asi dražší, ale určitě to nejíme denně, ne?
5. 11. 2013 10:52
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 17 minutami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 1 hodinou
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 2 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 2 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 2 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 3 hodinami
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na křehké sýrové tyčinky jen ze 3 ingrediencí? Pro dokonalou křupavost je zásadní teplota másla a rychlé zpracování těsta
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Další recepty
Tématické fráze: šafrán recepty provensálské koření použití provensálské koření vepřová panenka médium safran pouziti použití šafranu safran recept vepřová panenka recepty koření na vepřovou panenku recepty provensálské koření vepřové na šafránu panenka medium panenka na šafránu recept vepřová panenka šafrán jako koření provensalské koření recept vepřová panenka vepřová panenka recept recepty na vepřovou panenku veořová panenka recepty
Suroviny: panenka vepřová, slanina anglická, pepř, sůl, koření provensálské, šafrán, olej
Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MX01
12 názorů