Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Anglické karbanátky v omáčce – faggots

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 90 min 90 min

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava, 90 min)

7. 11. 2013 21:09

Suroviny pro 4

4

12 fasirok

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 221 kJ / 5 072 kcal
Bílkoviny146,34 g
Tuky443,47 g
Vláknina20,90 g
Cholesterol 827 mg
Sodík 4,22 g
Sůl9,70 g
Sacharidy116,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept (s fotopostupom) a moje ďalšie recepty nájdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=558

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jikotka Jikotka

7. 11. 2013 21:14

Milenko,dlouho tě nebylo vidět,ale toto je pěkný recept :-p:-p:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co je fašírka fasirky s omackou fašírky zeleninové fašírky tuk v anglic.jazyku co je anglický z vnitřností omacka ku fasirkam recepty v anglickém jazyce zeleninová fašírka ryby v vnutornosti jidlo fasirky angliccké fašírky top fasirky

Suroviny: bůček, slanina oravská, játra vepřová, srdce vepřové, šalvěj, tymián, pepř, sůl, cibule, ořech muškátový, strouhanka, mléko plnotučné, blána tuková vepřová, cibule, olej, máslo, cukr hnědý, ocet balsamiko, mouka hladká, sůl, pepř mletý, vývar hovězí

TopRecepty.cz

Anglické karbanátky v omáčce – faggots

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VW8o