Haloumi bez grilu
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Není to vlastně recept v pravém slova smyslu, spíš taková vychytávka, ke které mě inspiroval právě vložený recept na Smažák bez obalování, ale tady se jedná o jiný druh sýra i jiný postup.
Sendvičovač jsem dostala před 40 lety svatebním darem a pořád se činí!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 6. 2014 07:15
27. 11. 2013 12:06
Vidím, ze hodne cestujete, to ale neznamená, ze Turci, kterí mají své restaurace v cizine delají vsecko tak, jak doma.
26. 11. 2013 21:55
Haloumi nejčastěji kupuji v Lidlu vždycky ho mají, když tam jsou Řecké dny, což je často, nebo si ho vozím z Německa nebo Rakouska, kde je levnější. Chutí, vzhledem a konzistencí mi trochu připadá, jako byste slovenský oštěpok naložili do slaného nálevu.
Nikdy jsem se nesetkala s tím, že bych v kebabu našla sýr (jakýkoliv) a ani nevím, proč by ho tam Turci dávali. Jednak je dost drahý (a kebab je lidové jídlo) a ani jsem ho v Turecku nikdy neviděla.
26. 11. 2013 20:24
U nás znamená ne u Vás.
Já ho ani nechci loupit, protoze nám nechutná.
26. 11. 2013 16:33
26. 11. 2013 16:25
U nás se neprodává - jenom v turecké restauraci ho podávají do rúzných jídel. Snad nejcasteji do Dürümu a kebabu. Ale nejenom tam.
Nám vubec nechutná, jsme zvyklí na spanelské a francouzské sýry a Haloumi je takový, jak bych to rekla, z jinýho sveta. Nejenom chut, ale i konzistence.
25. 11. 2013 00:35
24. 11. 2013 23:44
24. 11. 2013 19:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 1 hodinou
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 2 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 10 minutami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 2 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 4 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
Další recepty
Tématické fráze: sýr na gril co na gril kyperský sýr kyperský sýr haloumi co na grilu oštěpok na grilování sýr halouni syr na gril recept grilování haloumi co na grilu haloumi příprava priprava haloumi grilovany ostepok recept chaloumi na grilu syr na grilu haloumi grilování recepty na gril sýry na gril ostepok halouni syr slovensky ostepok
Suroviny: sýr
Haloumi bez grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKYX
9 názorů