Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 034 kJ / 4 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,37 g |
Tuky | 374,79 g |
Vláknina | 17,30 g |
Cholesterol | 812 mg |
Sodík | 935 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 27,39 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Někdy roládu ze začátku pečení přikryji alobalem nebo druhým pekáčkem a peču takto přiklopenou v předem vyhřáté troubě na 220 minut stupnů - cca 40 minut. Pak dál už můžeme klasicky péci přiklopení péci doměkka a dozlatova. Zkoušíme vidličkou nebo překrojením rolády na dvě poloviny.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 12. 2015 21:28
koukám, že stačí, co se peče pod jiným názvem minimálně 80 let a ejhle ono je to cool
24. 2. 2014 15:41
krásná roláda - mňam
20. 2. 2014 15:04
Ivuš,moc hezky jsi to připravilaKrása
18. 2. 2014 16:47
díky všem
17. 2. 2014 17:08
je krásná, dala bych si hned
16. 2. 2014 19:32
Maso v mase to nemá chybu+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 18 minutami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 11 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 13 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 16 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 8 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 9 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 9 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 9 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 10 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 10 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Butikové dorty v běžné cukrárně nekoupíte: Jsou precizní, luxusní a neobvyklé
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
Další recepty
Tématické fráze: bůčková roláda z mletého masa vepřová roláda s mletým masem bůčková roláda plněná mletým masem bůčková roláda hovězí roláda plněná mletým masem recept bučková rolada bučková roláda recept fazole s mletým masem masová roláda s mletým masem jak peceme buckovou roladu jak nařiznout buček na roládu bůčková kapsa plněná mletým masem plněná bůčková roláda rolada s mletym masem roláda z bůčku plněná mletým masem jak péct bůčkovou roládu plněná bučková kapsa mletym masem recepty s cervenymi fazolkami roláda z mletého vepřového masa bůčková roláda-pečení
Suroviny: bůček vepřový, maso mleté mix, sůl, pepř, petrželka, strouhanka, hořčice dijonská, fazolky zelené, pršut, paprika čerstvá červená, kmín celý, cibule
Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YxPM
6 názorů