Těstoviny s červeným tuňákem

www.toprecepty.cz Kuchař:

Těstoviny 8 názorů

55

Suroviny

1 balení těstovin (mušle)
tuňák červený nebo krevety
rajčata
bílé víno
česnek
sůl
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Tuňáka osmažíme na pánvi, přidáme česnek a podlijeme vínem.

  2. Potom přidáme rajčata.

  3. Nakonec promícháme s mušlemi.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Těstoviny s červeným tuňákem

  • dzungila dzungila

    Tuňák je sušší ryba, jak píše Bazalka a tučný není, protože se doporučuje při dietách. Výbušná - tobě náleží bodík za statečnost, že ač tuňáka skoro neznáš, tak ses tohohle receptu nebála a pustila ses do něj.:yes: Chválím i parádní fotky. Ty zelené tagliatelle dělají divy!:-);-)

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    no ja som maso piekla na teflone, skoro na sucho...nepodlievala som..vidiet to aj na hotovom filete, ze je opeceny a nie mokry. omacku som robila zvlast..bala som sa aby omacka a zelenina http://www.toprecepty.cz/recept/546-testoviny-s-ce...nenacuchla rybinou. nemam pocit, zeby som to robila nejako dlho, ale ja sa v rybach nevyznam, pretoze ich nemam rada, takze mozno som mohla este kratsie. samozrejme som ochutnala a skutocne nebolo citit za rybou, ale suche bolo:-/

    Odpovědět

  • bazalka bazalka

    Tuňák je suchý, když se moc propeče. Steak z tuňáka se dělá tak 2-3 min. po každé straně, musí být hodně růžový, až polosyrový. Jinak není k jídlu. Tyhle malé kousky bych na oleji jen "otočila" - 20 vteřin a dost. Určitě bych ho nepodlívala a dál ani chvilku nedusila. To je škoda, za ty peníze.:-O;-(

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    damy, je to naozaj zive maso...ziadna konzerva!!!!! kupila som ho v takej predajni, kde ryby lezia v tych presklenych onych na lade...a tento kusok stal 7,50 eura...a vazil 15 dag...cize 15 deka masa v prepocte cca 190 ceskych korun...mna by namojdusu vyslo lacnejsie keby som si ten hrniec kupila sama:-D...a skutocne je to fakt suche maso. v tomto recepte som dost tie paradajky a vino vydusila, takze veru sa popilo pri nom aj dost vina;-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    vybušná, že ty si toho tuniaka namaľovala na červeno ?;-):-D

    Odpovědět

  • maris maris

    vybusna - to Ti věřím, že si manžel pochutnal ;-), je to krása, jen mě překvapuje, že píšeš, že tuňák je suchý, já jsem měla za to, že tuňák právě patří mezi dost tučné ryby.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    vybusna, prozraď neznalé..ten tuňák je z konzervy?:-O, nebo jak? Já jsem fakt takový krásný kousek tuňáka neviděla:-O, jen v konzervě a protože to je jedn z mála ryb, kterou moc nemusím, právě kvůli suchosti, tak ji nekupuji. Ale ten tvůj kousek vypadá výstavně:-!:yes: A ty zelené těstoviny, no, to je fakt krása! Mi se strašně líbí barevnost v jídle.:-p

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    no to bola zvlastna ryba...naozaj...vonkoncom nebolo citit to maso, nemalo to ziadnu kost a odlupovalo sa po upeceni po lupenoch....a je to dost suche maso. musle som nemala, tak som pouzila spenatove siroke tagliatelle...manzel si vynikajuce pochutil

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo