Těstoviny s červeným tuňákem

toprecepty.cz Kuchař:

Těstoviny 8 názorů

55

Suroviny

1 balení těstovin (mušle)
tuňák červený nebo krevety
rajčata
bílé víno
česnek
sůl
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Tuňáka osmažíme na pánvi, přidáme česnek a podlijeme vínem.

  2. Potom přidáme rajčata.

  3. Nakonec promícháme s mušlemi.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Těstoviny s červeným tuňákem

  • dzungila dzungila

    Tuňák je sušší ryba, jak píše Bazalka a tučný není, protože se doporučuje při dietách. Výbušná - tobě náleží bodík za statečnost, že ač tuňáka skoro neznáš, tak ses tohohle receptu nebála a pustila ses do něj.:yes: Chválím i parádní fotky. Ty zelené tagliatelle dělají divy!:-);-)

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    no ja som maso piekla na teflone, skoro na sucho...nepodlievala som..vidiet to aj na hotovom filete, ze je opeceny a nie mokry. omacku som robila zvlast..bala som sa aby omacka a zelenina http://www.toprecepty.cz/recept/546-testoviny-s-ce...nenacuchla rybinou. nemam pocit, zeby som to robila nejako dlho, ale ja sa v rybach nevyznam, pretoze ich nemam rada, takze mozno som mohla este kratsie. samozrejme som ochutnala a skutocne nebolo citit za rybou, ale suche bolo:-/

    Odpovědět

  • bazalka bazalka

    Tuňák je suchý, když se moc propeče. Steak z tuňáka se dělá tak 2-3 min. po každé straně, musí být hodně růžový, až polosyrový. Jinak není k jídlu. Tyhle malé kousky bych na oleji jen "otočila" - 20 vteřin a dost. Určitě bych ho nepodlívala a dál ani chvilku nedusila. To je škoda, za ty peníze.:-O;-(

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    damy, je to naozaj zive maso...ziadna konzerva!!!!! kupila som ho v takej predajni, kde ryby lezia v tych presklenych onych na lade...a tento kusok stal 7,50 eura...a vazil 15 dag...cize 15 deka masa v prepocte cca 190 ceskych korun...mna by namojdusu vyslo lacnejsie keby som si ten hrniec kupila sama:-D...a skutocne je to fakt suche maso. v tomto recepte som dost tie paradajky a vino vydusila, takze veru sa popilo pri nom aj dost vina;-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    vybušná, že ty si toho tuniaka namaľovala na červeno ?;-):-D

    Odpovědět

  • maris maris

    vybusna - to Ti věřím, že si manžel pochutnal ;-), je to krása, jen mě překvapuje, že píšeš, že tuňák je suchý, já jsem měla za to, že tuňák právě patří mezi dost tučné ryby.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    vybusna, prozraď neznalé..ten tuňák je z konzervy?:-O, nebo jak? Já jsem fakt takový krásný kousek tuňáka neviděla:-O, jen v konzervě a protože to je jedn z mála ryb, kterou moc nemusím, právě kvůli suchosti, tak ji nekupuji. Ale ten tvůj kousek vypadá výstavně:-!:yes: A ty zelené těstoviny, no, to je fakt krása! Mi se strašně líbí barevnost v jídle.:-p

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    no to bola zvlastna ryba...naozaj...vonkoncom nebolo citit to maso, nemalo to ziadnu kost a odlupovalo sa po upeceni po lupenoch....a je to dost suche maso. musle som nemala, tak som pouzila spenatove siroke tagliatelle...manzel si vynikajuce pochutil

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo