Vepřové bylinkové špízy
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 895 kJ / 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,84 g |
Tuky | 50,41 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 4,27 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2023 08:21
recept se mi líbí a foto je moc hezké jen mi tam trochu vadí ten bobkový list - pokud není čerstvý tak bych raději dala špetičku mletého (lze koupit) do té marinády, myslím, že by to šlo
5. 9. 2010 16:08
moc pěkný receptík,taky mám ráda bylinky v jídle,hlavně v létě když je větší možnost bylinek čerstvých.+1
13. 6. 2010 11:36
Eli,práve dnes ráno sme sa doma bavili o marinádach na gril a ja som hovorila,že najlepšia je úplne jednoduchá-z oleja,byliniek,citrónu,cesnaku a bob.listu.A akurát som natrafila na tento receptHneď by som to išla realizovať,ale v noci bol silný vietor a zhodil mi všetky kvetináče s bylinkami z okna,takže mám po oregane aj koriandri,zostala len bazalka
13. 6. 2010 11:28
http://www.ajina-kucharka.wz.cz/recept.htmVůně bylinek, to je nádhera. Včera jsem si ze zahrádky donesla čerstvé bylinky, zkusím
11. 1. 2010 18:40
Pro fanousky Jamieho Olivera prave vznika novy web.
Čerstvé informace z dění kolem Jamieho Olivera s možností nákupu.
www.e-jamie.eu
Najdete zde zajímavé a nejčerstvější informace ohledně Jamieho Olivera a jeho činnostech. Nechybí ani stručný Jamieho životopis, přehled dosud vydaných kuchařek a základní informace o jeho restauraci "Fifteen".
V průběhu budeme web obohacovat o články v každé ze základních položek menu a přidávat fotografie testovaných Jamieho receptů.
Čerstvé informace z dění kolem Jamieho Olivera s možností nákupu.
www.e-jamie.eu
Najdete zde zajímavé a nejčerstvější informace ohledně Jamieho Olivera a jeho činnostech. Nechybí ani stručný Jamieho životopis, přehled dosud vydaných kuchařek a základní informace o jeho restauraci "Fifteen".
V průběhu budeme web obohacovat o články v každé ze základních položek menu a přidávat fotografie testovaných Jamieho receptů.
24. 2. 2009 21:40
Krásné fotky a jídlo taky po přečtení vypadá silně jedle
24. 2. 2009 21:37
dobré maso a bylinky...víc není potřeba , vypadá to božsky , taky nacpu zelené natě pomalu do všeho, ale už mi pomalu dochází zásoby, hlavně petrželky a ta kupovaná už mi tak nevoní
24. 2. 2009 17:46
Bylinek mám u nás doma plno - já se snažím pěstovat vše ,,, někdy zamrazím, usuším, ale nejlepší je, když někdo je u nás na zahradě a ptá se co - to je ? A já, pokud nemám vysačky-cedulky, také už nevím, mám toho tolik od mé sestry, že ani nevím , co pěstujeme, ale vše krásně voní a protože máme velkou zahradu, tak si tam "pinožím" vše , co dostanu, nebo si sama namnožím, což já ráda
24. 2. 2009 17:38
Mně se vždycky líbila kuchyň plná bylinek, ale neuměla jsem je používat. Tak jsem je tam jen měla, dokud neuschly. Vlastně mě to naučil až Jamie Oliver - teda jeho pořady , i když to podle mě občas přehání.
Babka kořenářka nejsem - musím je kupovat a pokud je nespotřebuji, tak je zahubím (nechtěně!!)
Babka kořenářka nejsem - musím je kupovat a pokud je nespotřebuji, tak je zahubím (nechtěně!!)
24. 2. 2009 16:52
No, já jsem myslela, že jsem si v létě nasbírala libečku dost, ale ne, už kupuji jen sušený. Bazalku mají snad v kořenáčích a petržel taky. Vypadá to fakt hezky s těma bylinkama, jen nejsem moc zvyklá. Vlastně jsem je začala používt až jsem začala chodit tady na recepty, samozřejmě krom třeba pažitky a libečku do polívky, dokud jsem měla čerstvý. Já se polepším v létě a pak ze mne bude babka kořenářka. Elizo
24. 2. 2009 16:48
Počkám na léto, až budu mít čerstvé bylinky. Teď mám jen sušené a to není ono. Sušená rajčata bych mohla dávat do všeho, mám je moc ráda, rodina naštěstí taky
24. 2. 2009 16:38
Děkuju . Ještě jsem zapomněla napsat, že někdy prokládám sušenými rajčaty vylovenými z oleje. Rodina je rozdělena 2:2 pro a proti. Ale to nevadí, já je klidně vyjím všechny... Dnes jsem je neměla, bylo by to barevnější. Třeba příště .
24. 2. 2009 16:30
To je lahoda, dělám to hodně v létě na grilu venku a libeček používám po hrstích. K tomu obkládám na veliký talíř spousty zeleniny a chleba- teď už budu péct chleba sama jupííí.
24. 2. 2009 16:25
Sláááva bylinky i s libečkem a vypadá to nááádherně
24. 2. 2009 16:18
Elizo - luxusní
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 4 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Klobásy
Přidáno před 15 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 16 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 6 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 6 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 7 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 7 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 7 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 8 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 9 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 10 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 10 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kde si můžeme nakoupit na květnové svátky? Otevírací doba obchodů se v oba dva dny liší, přinášíme rychlý přehled
Vyzkoušeli jsme sušenky z Popeyes: Jedna domácí vyjde na pouhé 4 Kč. Jsou vláčné a nadýchané a chutnají lépe než originál
Jak připravit špízy, ať už v troubě nebo na grilu. Oblíbené recepty nám poradí, jak postupovat a co se do špízů nejvíce hodí
Další recepty
Tématické fráze: jamie oliver recepty jamie oliver kuchařka spiz z veprove panenky kucharka jamie oliver vepřové špízy vepřová panenka jamie oliver vepřové maso na bylinkách bylinky na veprove maso spízy z veprove panenky vepřové na bylinkách jamie oliver vepřová panenka recepty jamie oliver špíz z panenky vepřová panenka špíz vepřová panenka se sušenými rajčaty špízy vepřové vepřová panenka na bylinkách špízy z panenky jamieoliverrecepty panenka plněná sušenými rajčaty
Suroviny: panenka vepřová, čerstvé bylinky, libeček, cibulka jarní, česnek, olej olivový, šťáva citronová, bobkový list, pepř, sůl
Vepřové bylinkové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERYK
15 názorů