Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Španělské ptáčky

Španělský ptáček patří mezi oblíbené české hotovky. Dušený závitek z roštěnky, naplněný uzeninou, sterilovanou okurkou, párkem a vajíčkem, zalitý omáčkou, nepochází ze Španělska, jak by mohl název působit. Podává se s rýží nebo knedlíky.

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 80 min

105 min (25 min příprava + 80 min tepelná úprava)

17. 2. 2008 13:32

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie12 031 kJ / 2 875 kcal
Bílkoviny205,02 g
Tuky213,66 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 953 mg
Sodík 2,35 g
Sůl5,42 g
Sacharidy30,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

4. 1. 2009 18:30

Použila jsem místo párků uzené, maso jsem ještě jemně potřela sardelovou pastou a místo instantní jíšky zaprášila moukou.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: španělský ptáček španělský ptáček recept hovězí ptáčky hovezi spanelsky ptacek ptáčci recept hovězí ptáček hovězí ptáčci recept na hovězí ptáčky španělský ptáček hovězí recept španělský ptáček hovězí ptáček recepty ptáčci s hovězího recept na španělský ptáček hovězí ptacky recept španělské ptáčči španělští ptáčci hovězí ptáčci recepty recept ptacci španělský ptáček z hovězího recept spanelsky ptacek v troube

Suroviny: roštěná hovězí, hořčice plnotučná, špek, párky, vejce, okurky sterilované, cibule, olej, sůl, pepř mletý, mouka hladká

TopRecepty.cz

Španělské ptáčky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OZG