Kapr podle Petra Voka
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 628 kJ / 2 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,88 g |
Tuky | 195,36 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 597 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 6,64 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recepty od Dony
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 6. 2018 11:53
15. 6. 2018 11:29
15. 6. 2018 10:58
15. 6. 2018 10:39
15. 6. 2018 10:35
15. 6. 2018 10:28
tom123: Moji mílí mudrlanti, název tohoto jídla jsem rozhodně nevymyslela já. Konec konců, i kdyby se to jmenovalo kapr na srnčích očích, bylo by mi to jedno. Jídlo pochází z kuchařky Nejlepší recepty od Dony. Já můžu jen přidat obrázek oné kuchařky. Snad to postačí k tomu, alby zde opět nevznikla diskuze.
15. 6. 2018 08:33
Samozřejmě, že nepoužíval Solamyl, a dokonce ani nemohl podávat kapra s bramborem! Nicméně bych to nebrala tak doslova. Jména historických osobností si půjčuje do názvu podávaných jídel kdejaká restaurace a rozhodně tím nechce vyjádřit, že se dotyčná osoba mohla po této krmi přímo utlouct, co myslíte? Ostatně řekla bych, že Petr Vok se do vaření příliš nehrnul, měl na práci úplně jiné věci.
15. 6. 2018 07:40
19. 6. 2014 21:49
19. 6. 2014 17:41
16. 6. 2014 14:46
16. 6. 2014 07:25
16. 6. 2014 00:19
15. 6. 2014 18:30
15. 6. 2014 16:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 57 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 1 hodinou
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 1 hodinou
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 3 hodinami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Další recepty
Tématické fráze: kapr podle pana voka kapr pana voka recept na kapra nejlepší koláče petra voka nejlepší recept na kapra vepřový řizek podle petra voka kapr dle pana voka kapr dle voka kapr voka platek pana voka vepřový plátek podle petra voka nejlepší kapr vepřový plátek podle petra voka kapr recepty kapr ala petr vok plátek petra voka kapr recept na pana voka kapr petr vok vepřový plátek petra voka kapr nejlepší recepty
Suroviny: kapr, olej, máslo, česnek, pepř cayenský, paprika sušená sladká, solamyl, mouka hladká, sůl
Kapr podle Petra Voka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zQP
17 názorů