Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Limitovaná mikulášská nabídka

Do obchodu

Kapr podle pánů z Rožmberka

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 9. 2009 18:11

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 975 kJ / 2 145 kcal
Bílkoviny101,54 g
Tuky137,65 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 508 mg
Sodík 1,87 g
Sůl4,60 g
Sacharidy103,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept pochází z kuchyně mistra Stupky, pouze jsem ho napsala vlastními slovy tak, jak jsem ho realizovala. Videorecept je uveden na www. třeboňský kapr a v případě zájmu o pokrm rozhodně stojí za shlédnutí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mmelinda Mmelinda

18. 11. 2022 18:20

Tss, tss, tss......jak mi tento receptík mohl dosud uniknout??? Vyzkoušeno - famózní dobrůtka.....:-K

Marfyk

15. 7. 2022 09:18

Díky za recept. Opravdu dobrota. Měla jsem kapří filety 2 dny v koření...sladká paprika, trochu kmínu a nové koření...nesolila jsem aby nepustila voda...no a pak připraveno přesně podle receptu. Bohužel jsem nestihla ani vyfotit jak rychle se snědlo :-)<3 určitě jsem nevařila naposledy;-):yes:

Eliza Eliza

30. 12. 2010 13:45

Mneneznas :-), děkuji za fotečku. A jsem ráda, že jste si také pochutnali...:-K

mneneznas

29. 12. 2010 19:24

Tuhle dobrotu jsem podle Třeboňských receptů na kapra dělala a můžu všem doporučit je to úžasná dobrota.Jen jsem ještě přidala trochu šunky a špeku. Místo chleba jsem použila celozrnný toustový a bylo to super. Eli, máš moc hezké fotky, já také jednu přidám, pokud ti bude vadit tak ji smáznu :-))

Jiri V. Jiri V.

21. 1. 2010 08:24

Nádhera ....krásné fotky a báječný recept od Petra Stupky .:yes:
Fotečky a komentáře mě lákají k odzkoušení , v mrazáku se ještě nějaká porce najde , počasí na rybaření není (zamrzají očka na prutě ), tak se bude asi vařit a ochutnávat :-p

Irrena Irrena

14. 1. 2010 21:32

Elizo podle tohoto receptu jsem také dělala kapra a moc nám chutnal:-p:-pAle našla jsem tento recept někde na "Třeboňských stránkách".

thomassinno thomassinno

14. 1. 2010 17:30

Tak toto jsou opět velmi "žravé" fotečky, prostě kráása:yes: bodík letí :-K +9

katysek

21. 11. 2009 10:05

super recept vsichni doma jsme si na nej pochutnali:-)

Patricie

21. 9. 2009 19:32

Oboí krásné Eli, recept i fotky. Bod. Uloženo, jen koupit kapra.:yes::-))

maris maris

18. 9. 2009 17:26

To je velká krása - recept i fotky a ode mě bodík :yes::-)

Eliza Eliza

18. 9. 2009 16:03

Ivulinko, děkuju. :-) To potěší...:-)
K té první otázce... Můj otec je filmař a syn fotograf, možná to máme v rodině...;-) Mám dobrý aparát a to dělá hodně.

ivulinka ivulinka

18. 9. 2009 07:15

Eli, kde ses naučila tak dobře fotit? I kdyby jsi tu měla deset podobných fotek se stejným motivem, tak mě by to teda navydilo, je to vyloženě barevná pastva pro oči.
Vánoce se blíží, to je fakt, mě sice dneska končí dovolená, a tak si do Vánoc budu pracovní dny zpříjemňovat alespoň surfováním po těchto stránkách.
PS: okna jsem stihla umýt:-D

pipre pipre

17. 9. 2009 23:49

Krásná fotka! Recept výborný a pro mne zajímavý. Kapra mám moc ráda a občas si ho dáme i mimo Vánoce, pokud seženu menší porci. :yes: 5.

Eliza Eliza

17. 9. 2009 22:12

No, já vlastně kapra nemusím, ale zbylá část rodiny ho má moc ráda... Ta omáčka je skvělá, tu jsem ochutnala a musím poděkovat panu Stupkovi...:-p
Jani, nestraš s Vánocemi, já jsem ještě nestihla umýt okna po létě...:-D a teď zas tohle! :-D:-D
Hello, nikdy nesoutěžím, nesoutěžila jsem a soutěžit nebudu... Kvalita ani kvantita mých fotek nezávisí na jakýchkoli soutěžích. Kterou fotku mám tedy ponechat a které vymazat? Nechám si poradit... A budu se tvou radou řídit.
Děkuji všem za body a virtuálně je přeposílám autorovi receptu...:-);-)

Hella Hella

17. 9. 2009 21:48

Fajn recept, krásná fotka. Akorát nevím proč 3x téměř stejná fotka, když už se nesoutěží?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: grilovaný kapr na kameni kapr recepty kapr po rožumbersku kapr recept kapr pánů z rožumberka výborný kapr kapusta podle polreicha kapr kapr na kameni recepty kapr recept výborný grilovaný kapr fotky kapra kapr pana voka recept kapr kapr na medu kapr dle pana voka vanocni kapr podle polreicha recepty kapr po mlynářsku kapr dle pánú z rožumberka fotka kapra

Suroviny: kapr, slanina anglická vcelku, cibule, víno červené, med, kmín drcený, sůl, sádlo, mouka hladká, šalvěj, rozmarýn, chléb

TopRecepty.cz

Kapr podle pánů z Rožmberka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2vLz