Vylepšený bramborák
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 835 kJ / 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,16 g |
Tuky | 12,40 g |
Vláknina | 89,55 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 77,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 5. 2017 13:04
27. 8. 2014 16:58
26. 8. 2014 15:53
26. 8. 2014 15:39
Čím?
26. 8. 2014 14:13
26. 8. 2014 11:24
Já ho považuji za dost nápaditý. Přidání cukety učiní bramborák lehčím, to znám a dělám jako přílohu k masu. Ovšem přidání hub, to rozhodně zajímavý nápad je. Jen kde vzít ty houby! Čerstvé by byly určitě ještě lepší.
26. 8. 2014 10:09
Prpcek:Proč by tento recept měl být o ničem a bez nápadu
Mě to příjde jako recept o chuti a o nápadu,jak například zužitkovat různé druhy zeleninyTaké dělávám podobně,a když se suroviny navzájem netlučou,tak v tom nevidím žádný problém
Nikdo Tě nenutí zrovinka toto usmažit
25. 8. 2014 19:48
25. 8. 2014 19:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 3 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na rajčatech s rýží
Petra Dvor. uvařila před 15 minutami
Domácí Bounty
Petra Dvor. uvařil před 22 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
vladkalejskova uvařil před 36 minutami
Plněné papriky s omáčkou
Marcela0123 uvařila před 46 minutami
Výborný guláš z hlívy
helusa27 uvařila před 1 hodinou
České buchty
majka-24 uvařila před 1 hodinou
Zelný salát s mrkví a koprem
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
MartinH71 uvařil před 2 hodinami
Špagety ala carbonara
AlesV uvařil před 2 hodinami
Dušené hlávkové zelí na slanině
renatamalis@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: netradiční bramborák bramborák z hub netradicni bramboraky bramborak ruzne druhy bramborák z hokaido cuketa s houbama na bramboráku kynutý bramborák z cukety bramboráky z cukety a dýně jak zužitkovat hokaido bramborak hokaido bramborák jaký druh brambor na bramborák dyne bramboráky bramboraky z hokaido bramborák hokaido ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++bramborak+++ bramborák s hokaido kdy dozraje hokaido kdy dozraje hokajdo kdy slít vodu z nastrouhaných brambor když delame bramboráky
Suroviny: brambory, cuketa, dýně hokkaido, houby sušené, česnek, sůl, pepř, kmín celý, majoránka, mouka hladká, vejce, olej
Vylepšený bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RryY
9 názorů