Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Myslivecké brambory

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 2. 2008 17:02

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 338 kJ / 1 515 kcal
Bílkoviny107,60 g
Tuky35,20 g
Vláknina77,80 g
Cholesterol 308 mg
Sodík 4,09 g
Sůl8,80 g
Sacharidy153,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

1. 2. 2020 20:39

Marcela Fischerova: Už tomu tak bude. ;-)

Marcela Fischerova

1. 2. 2020 16:39

Bešamel se odjakživa zalivá mlékem ????

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2010 16:37

Jak mohl někdo k tomuto receptu přidat podobný recept "Francouzské brambory" to mi zůstává rozum stát:no:. Protože já tyhle brambory dělala a francouzské brambory u nich ani nestály!!! Tyhle jsou úplně jiné:-!

Věrka.

11. 6. 2010 10:11

Tak tohle jsem ještě taky nejedla a určitě vyzkouším. Jednoduchý recept a myslím, že to bude dobrý.

Irrena Irrena

22. 1. 2010 09:46

Jani protože jsme bramboroví strávníci ihned ukládám do oblíbených a co nejdřívě vytvořím.:-KBodík jsem už poslala.No ten bešamel by měl být určitě s mlékem, ale to by se asi moc nehodilo, s tím vývarem to bude pravděpodobně lepší.

Drobek Drobek

22. 1. 2010 00:46

Magdalenko, bešamel je máslová jíška rozředěná mlékem a povařená. V tom se nemýlíš, zmýlili se autoři toho výborného receptu. Mělo by to být jen "jíšku rozředit vývarem a povařit".
Ale co, jeden omyl v jinak vynikající kuchařce. Rád sem chodím a kvůli jednomu slovíčku nepřestanu.

magdalenka magdalenka

11. 10. 2009 21:11

Žijem v presvedčení, že bešamel je tzv. biela omáčka, zásmažka - jíška, zaliata mliekom, povarená.
K receptu - robím obdobu, ale bez kapusty, zelí a s bešamelom - s mliekom a smotanou. Jedno z obľúbených zemiakových jedál.

spagetka spagetka

11. 10. 2009 13:45

debil (neregistrovaný/á) - je zajímavé sledovat, jak někteří neregistrovaní si uvedou přezdívky přesně vystihující jejich vlastní charakter a ego ......:-D

vybusna vybusna

11. 10. 2009 11:32

vdaka nahodnemu receptu, som objavila tieto zemiaky....toto musim byt uzasne jedlo .. davam na vyskusanie...ja s besamelom v kuchyni vobec nepracujem, jedine ked si robim citronovy preliv na sparglu, ale ako som objavila moju oblubenu hotovu omacku:-8 v krabicke....Pohlreich by zo mna radost nemal...touto cestou dakujem merylas, za to, ze ma na ten program upozornila a diely si s muzom pustame vecer pred spanim...;-) tak som uz prestala robit aj ten jediny recept, kde som ten besamel robila....
btw jana r...krasna fotka

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 10. 2009 11:23

Dzungila, jestli to vyzkoušíš, dej vědět, jak chutnalo. Pro nás doma to mělo veliký úspěch:-p

dzungila

5. 7. 2009 23:48

Jani, tak super, že jsi si všimla ty.:yes: Díky tobě jsem si všimla i já...;-) Brzy udělám a udělený bodík je pro tebe za lákavé fotky!:-)) Už mám uloženo.

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 7. 2009 19:00

Divím se, že si tady toho receptu ješně nikdo nevšimnul. Je to vynikající:-p Pořád jsem si říkala, na co ten bešamel:-O. No, ten si vzal všechny chutě do sebe, hlavně klobásovou a byla z toho vynikající šťáva. Použila jsem pikantnější klobásku,1 kus, žampiony sterilizované a zelí asi čtvrtku, bohatě stačilo. Musím jen konstatovat, že takhle nezhubnu asi:-( a poslušně poslat bodíček;-)+:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: myslivecké recepty myslivecké zelí francouzské brambory pohlreich myslivecké zelí recept myslivecká kuchařka recepty recept na brambory recepty z brambory myslivecká jídla mysliveckerecepty myslivecká kuchařka bešamelová omáčka pohlreich sterilizované zelí myslivecký hrnec zapečené brambory pohlreich receptý z brambor francouzské brambory recept pohlreich zapečené bra myslivecke jidlo nysliveckebrambory nysliveckebrambory

Suroviny: brambory, houby, klobása uzená, sůl, pepř, paprika sušená sladká, zelí bílé, tuk

TopRecepty.cz

Myslivecké brambory

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pg2