Bramborak ala Hatori
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 345 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,62 g |
Tuky | 15,30 g |
Vláknina | 5,14 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 23,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2015 19:28
tak že bramborák se salátem
16. 1. 2015 13:04
Eliško, naštěstí to nemusíte jíst :)
16. 1. 2015 11:54
Pro Kristovy drahý rány, to bych asi nerozdejchala... A ta kombinace chutí by mě zadupala do spodních geologických vrstev.
16. 1. 2015 08:53
casino: A taky se říká, že všeho moc škodí
15. 1. 2015 21:47
Dajda:
No, rcp byl původně nazván "Placky ala Hatori" Já jen kulantně naznačilo, že je to v podstatě bramborák a zdá se, že se někomu rozsvítilo a název pozměnil
zizala:
No, říká se, že v lásce a byznysu je dovoleno vše
Asi to platí i v kuchyni Tímto nereaguji na rcp, ale na váš přípodotek, že jsem v podstatě jako kyselina
No, rcp byl původně nazván "Placky ala Hatori" Já jen kulantně naznačilo, že je to v podstatě bramborák a zdá se, že se někomu rozsvítilo a název pozměnil
zizala:
No, říká se, že v lásce a byznysu je dovoleno vše
Asi to platí i v kuchyni Tímto nereaguji na rcp, ale na váš přípodotek, že jsem v podstatě jako kyselina
15. 1. 2015 20:11
casino: Bramboráky posypané plísňovým sýrem a k tomu třeba salát z kysaného zelí jsou docela zajímavou kombinací (ne všechno dohromady), ale velmi náročnou pro zažívací ústrojí.
15. 1. 2015 19:16
casino: Rajčata + okurka + kysané zelí + niva... už jsem si všimla, že dokážete sníst leccos , ale tohle by i na Vás měla být divoká kombinace, ne? Vymést ledničku tímto způsobem a dát jako recept - nevidím v tom žádný přínos
15. 1. 2015 19:10
zizala:
No, my nejradši bramboráky jen tak samotné, s mlíkem Tady by to mléko asi, se zelím, nebylo to pravé ořechové ale jinak, proč ne
No, my nejradši bramboráky jen tak samotné, s mlíkem Tady by to mléko asi, se zelím, nebylo to pravé ořechové ale jinak, proč ne
15. 1. 2015 18:24
Přílš mnoho nesourodých chutí. Vždyť se tluče a přebíjí jedno přes druhé Méně je někdy více, víte?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Banana split
Přidáno před 21 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Moanka uvařila před 17 minutami
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 5 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 5 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 5 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 8 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 8 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 11 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 11 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 12 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: tuřínové bramboráky tuřínové zelí tuřínové placky tuřínový bramborák tuřínová omáčka fotoalbum rajce.cz tuřínové zelí recepty tuřínové bramborak ala chocholous
Suroviny: brambory, vejce, česnek, sůl, pepř, majoránka, koření grilovací, mouka hladká, sýr niva, sýr hermelín, zelí kysané, rajče, okurka salátová
Bramborak ala Hatori
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qY7
9 názorů