Bramborák á la milaaano
Suroviny pro 4
4
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2020 14:24
Koukám, kolik je tu za ta léta v komentářích umělců...
U nás je přes bramboráky paní casinová
No a ich bych podle tohoto rcp jedlý bramborák vytvořit nedokázal, že
U nás je přes bramboráky paní casinová
No a ich bych podle tohoto rcp jedlý bramborák vytvořit nedokázal, že
29. 9. 2020 12:46
Zajímavý nápad
14. 11. 2011 22:30
Krásně pestré dobré jídlo+9
14. 11. 2011 18:33
finis coronat opus
hezký a zajímavý recept umocněný překrásným obrázkem
víc netřeba dodávat
hezký a zajímavý recept umocněný překrásným obrázkem
víc netřeba dodávat
14. 11. 2011 16:42
Jano Remková, nemám, vlastně neměl jsem. Jen si opravdu myslím, že by se to mělo vařit doma, ne z kupovaného. A když už bych tu kupovanou majonézu z lenosti či co použil, aspoň se s tím nebudu chlubit.
13. 11. 2011 23:35
jahoda: nevěřím, že by někdo odstraňoval právě tvé fotky!! Pokud bys někdy přidala foto k mému receptu, určitě bych ho dala jako hlavní
13. 11. 2011 23:08
Překrásné fotky...víc si recept nemohl přát.
13. 11. 2011 21:57
Milane, Tvůj bramborák si přímo koledoval o vyzkoušení.
Jak píšeš, ta syrová cibule dodá skvělou, takovou odlehčenou chuť. Měla jsem ještě čerstvé čínské zelí ze skleníku, který se k sytému bramboráku skvěle hodil.
Bylo to výborné, není co dodat, posílám 7* a foto (až budeš mít svoje, tak odstraň, příp. dělej, co chceš)
Díky za recept a doporučuji vyzkoušet. Já osobně nemám ráda takové ty kečupové majdy v bramboráku - s tímto se to nedá rovnat
Jak píšeš, ta syrová cibule dodá skvělou, takovou odlehčenou chuť. Měla jsem ještě čerstvé čínské zelí ze skleníku, který se k sytému bramboráku skvěle hodil.
Bylo to výborné, není co dodat, posílám 7* a foto (až budeš mít svoje, tak odstraň, příp. dělej, co chceš)
Díky za recept a doporučuji vyzkoušet. Já osobně nemám ráda takové ty kečupové majdy v bramboráku - s tímto se to nedá rovnat
13. 11. 2011 19:45
AntoninZ: ale sakra, sakra, koukám už chvíli, že máš nějakou špatnou náladu dnes, že?
13. 11. 2011 19:19
AntoninZ:Tak konečně přihoďte nějaký svůj recept Tondo, kritizovat umí každý.
13. 11. 2011 18:48
No a já si zas myslím, proč probůh používat Hellmanns majonézu, sajrajt se všech největší?
Když je tohle on line kuchařka,očekával bych, že se tady bude propagovat majonéza doma dělaná. Kdo to neumí, stačí zalistovat, receptů je tu dost.
To už by se tu mohly objevovat recepty typu "ohřát konzervu guláše a ukrojit si k tomu chleba".
Když je tohle on line kuchařka,očekával bych, že se tady bude propagovat majonéza doma dělaná. Kdo to neumí, stačí zalistovat, receptů je tu dost.
To už by se tu mohly objevovat recepty typu "ohřát konzervu guláše a ukrojit si k tomu chleba".
13. 11. 2011 13:11
13. 11. 2011 12:52
Bibinka: Bibi, já myslím, že v kaplické cmundě se peče uzené maso uvnitř placky, tady se dává hotové vepřové maso do hotové cmundy. Dobré to určitě bude taky
13. 11. 2011 12:12
Milaaano, vítám tě v Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti tu líbilo
Tento recept znám pod názvem"Kaplická cmunda" a také jí občas dělám, je to moc fajnový a já ti dávám 3.bod
Raději si recepty po sobě několikrát přečti, než rp.pošleš, naše korektorky s tím mají nepříjemnou práci, jinak OK
Tento recept znám pod názvem"Kaplická cmunda" a také jí občas dělám, je to moc fajnový a já ti dávám 3.bod
Raději si recepty po sobě několikrát přečti, než rp.pošleš, naše korektorky s tím mají nepříjemnou práci, jinak OK
13. 11. 2011 12:00
Ja viem,že v slovenčine,ale nevedela som,či aj v češtine
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 11 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Banana split
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
Radunka14 uvařila před 4 minutami
Krkovice v domácím leču s bramboráčky
www.anka@ uvařila před 1 hodinou
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Moanka uvařila před 3 hodinami
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 8 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 8 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 9 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 11 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 11 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 14 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: čínský bramborák jaka mouka se dava do bramboraku nejlepší bramboráky jak ohřát bramborák kaplický bramborák kýta bramborak recept na cmundu kaplické bramboráky recepty kaplická cmunda kaplická cmunda recept nejvetsi bramboráky cinske bramborák jak péct bramborák struhadlo na bramborák bramborák nápln do bramboráku s kýty babicovy dobroty recepty 13.11.2011 kaplický cmunda kaplický bramboráky vepřové ve cmundě
Suroviny: brambory, mouka hladká, česnek, vejce, majoránka, olej, kýta vepřová, pepř, omáčka sojová, cibule, majonéza, olej
Bramborák á la milaaano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ5W
20 názorů