Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční medové žížaly s čokoládou

Tyto „žížaly“ se sice příliš neliší od klasických rolovaných rohlíčků s náplní, ale zdobí je výrazné žebrování. Tohoto efektu docílíte velice snadno při práci s rolováním prokrájeného těsta. Výsledný efekt je víc než roztomilý.

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba kynutí

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba kynutí )

27. 3. 2015 23:21

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 220 kJ / 4 116 kcal
Bílkoviny105,15 g
Tuky142,32 g
Vláknina22,60 g
Cholesterol 785 mg
Sodík 778 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy592,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

28. 3. 2015 07:17

:-D:-D Krásne dážďovky. :-D:yes:

vanilka70 vanilka70

28. 3. 2015 01:01

:-O:yes::yes: pěkný nápad pro děti určo lákavé ..:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejrecepty.com nejrecepty nejrecepty.sk krem ze zizal žižaly recept žížaly z meodvého těsta nejrecepty cukety top recepty autor zizala kynutá rolovaná bábovka ořechy kakao moučníky hřebeny rohlíky nejrecepty.cz vánoční cukroví kuličky z medových plátků nejrecepty cukroví.cz nejrecepty.cz facebook recept cokoladova napln do rohlicku žížala cukroví recept nejrecepty orechova babovka nejrecepty.cz řezy řez žížalou krem z zizal

Suroviny: droždí čerstvé, cukr krupice, mléko, máslo, med, vejce, sůl, mouka hladká, čokoláda

TopRecepty.cz

Velikonoční medové žížaly s čokoládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gGoZ