Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 2. 2009 11:34

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 463 kJ / 828 kcal
Bílkoviny142,54 g
Tuky27,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 573 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dělá se i sýrové těstíčko, ale aby vynikla chuť Gyros, tak toto je jen kořeněné těstíčko, jinak těstíčko můžeme ochutit čímkoliv, třeba bazalkou, kmínem atd.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra

23. 11. 2015 13:44

Leo, bylinky budou v tom koření :)

Leo

22. 11. 2015 21:20

A bylinky jsou kde?

Reneels Reneels

7. 2. 2009 17:31

Bibinko, dík za radu. Těstíčko se dělá i ze sýrem, ale v tomto případě by to přebíjelo chuť gyrosu

Paprika Paprika

7. 2. 2009 12:52

To vypadá jedle. Sice jsem po obědě, ale sliny se mi stejně sbíhají.:-))

Bibinka Bibinka

7. 2. 2009 12:27

Hello dobrý, s tím sýrem budou žížalky ještě lepší-udělám je tak.;-)

Hella Hella

7. 2. 2009 12:15

Já do toho těstíčka ještě strouhám tvrdý sýr. V tomto poměru musí těstíčko zbývat. Půl kila masa jsou 3 prsní řízky, tak jsou 3 vejce moc. Pokud použijete sýr, maso se těstem se víc obalí a pak nezbyde.

Bibinka Bibinka

7. 2. 2009 11:48

Reneels, vpravo nad receptem je ikonka foťáku, tak na něj klikni a můžeš přidávat fotičky jednu po druhé.
Mimo jiné jsem si receptík uložila, líbí se mi a dávám bodíka:yes:

Reneels Reneels

7. 2. 2009 11:43

nevím jak mám přidat druhou fotku;-( s těmi nasmaženými nudlemi, tak snad mi někdo poradí a já to doplním;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřeci prsicka v testicku kuřecí v testíčku těstíčko na kuřecí maso kurecí nudličky v testíčku těstíčko vyroba gnochi těstíčko na obalování kuřecího masa jak se dělá těstíčko kuřecí řízky v bylinkovém těstíčku kuřecí maso v těstíčku recepty maso v bylinkovém těstíčku gnochi výroba řízky v bylinkovém těstíčku kuřecí filety v těstičku kureci maso v testicku bylinkové kuřecí řízečky kuřecí nudličky na bylinkách kureci nudlicky na bazalce kořeněné těstíčko nudličky v těstíčku

Suroviny: prsa kuřecí, vejce, mléko, sůl, koření gyros, mouka polohrubá, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73PA